Guardiola: Tökéletesnek kell lennünk

FFT

2011. december 10., szombat 06:56, frissítve: csütörtök 18:33

A Barcelona edzője szerint a Real Madrid ellen egy hibát sem engedhet meg magának csapata.

„Az a benyomásom, hogy a Real már az első perctől be akar majd szórítani minket. Persze ilyen eredményekkel a hátuk mögött ez természetes is. Tökéletes meccset kell produkálnunk” – jelentette ki Pep Guardiola.

A Barcelona jelenleg egy meccsel többet játszva három pont lemaradással követi a madridiakat a második helyen. A nyomás így rajtuk van, hiszen ha kikapnak, akár kilencpontos hátrányba is kerülhetnek.

„Nem hinném, hogy befolyásolná a játék képét, éppen ki az első. A legfontosabb, hogy ismerjük az ellenfelet, és tisztában vagyunk a saját erősségeinkkel és gyengéinkkel is ellenük. Figyelnünk kell a pozíciós játékukra, a stratégiájukra és a kontráikra” – foglalta össze a tennivalókat a 40 éves szakember.

Forrás: soccerway.com

A szerkesztő ajánlja

Kuthi Áron

Nincs pénz a magyar múlt megmentésére

Nem csak templomokból áll az épített örökség a Kárpát-medencében. A megőrzésre a végtelen mennyiségű pénz is kevés volna.

Koncz Tamás

Méregdrága nyári elittábor a kormánytagok gyerekeinek

Kerényi Imre miniszterek trónörököseit várja a vörösberényi kolostorba, hogy ott körtáncot lejtsenek, és római stílusú hadi bemutatót tartsanak.

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.