Gyomorgörccsel a Real Madrid ellen

FFT

2012. április 13., péntek 09:26

A Borussia Dortmund elleni bajnoki kudarc után kizárólag a Bajnokok Ligájára és a kupadöntőre koncentrál a Bayern München.

A triplázás újfent lekerült a bajor tárgyalóasztalról, a Dortmund hatpontos előnye szinte behozhatatlan, így már karnyújtásnyira az ősi rivális a címvédéstől. Ezt Karl-Heinz Rummenigge, a Bayernt üzemeltető gazdasági társaság elnöke is így gondolja: „A Dortmund kilencvenkilenc százalékban már bajnok.”

A hazai porondon már csak a kupában reménykedhetnek a bajorok, ahol a döntőben szintén a sárga-fekete együttes lesz az ellenfél. A Bajnokok Ligája elődöntőjében pedig a Real Madridot kell legyűrni a müncheni fináléhoz. „Az álmunk közismert: az első csapat szeretnénk lenni, amelyik döntőbe jut a saját pályáján rendezett BL-döntőbe, május 19-én” – mondta Rummenigge.

Franz Beckenbauer a müncheniek korábbi elnöke szerint van esélye Bastian Schweinsteigeréknek a Real ellen: „A Bayern a második félidőben teljesen falhoz szorította a Dortmundot. Ha erre kilencven percen keresztül képes lesz, van reális esélye kiejteni a Real Madridot.”

Forrás: goal.com

A szerkesztő ajánlja

Katona Mariann, Hutter Marianna

Szél tanácsadója: „Kósa azt mondta, magyar vagyok, nem afgán”

Megszólalt a tanácsadó, akit Szél Bernadett javasolt a nemzetbiztonsági bizottságba.

Lándori Tamás

Nem tűnt őrültnek a tornyospálcai apagyilkos

A helyiek azt beszélik, új pirulákat írt fel orvosa az elkövetőnek újabb szörnyű tette előtt.

Vég Márton

Orbán és Soros egy csapatban játszik? „Soros-szervezetet” pénzel a BM

Több millió forint állami pénzt kapott egy menekülteket segítő szervezet, amely tagja a milliárdos civil hálózatának is.

Molnár Csaba

El sem tudja képzelni, mennyi vér tapad egy avokádós pirítóshoz

Fegyveres bandák támadják a farmokat Mexikóban, ahol a drogcsempészet mellett az avokádótermesztés a legjövedelmezőbb üzlet.