Hivatalos: Détári marad a Fradi edzője – frissítve + Videó

FFT

2012. május 11., péntek 11:20, frissítve: péntek 17:33

A Ferencváros sajtótájékoztatón bejelentette, hogy a vezetőség Détári Lajos szakmai igazgató szerződését egy plusz egy évvel meghosszabbította.

Détári Lajos ősszel, Prukner László távozását követően vette át a Ferencváros irányítását – szeptemberben éppen a Prukner irányította ZTE ellen debütált a zöld-fehérek kispadján. Détári érkezése előtt a 14. helyen állt a Fradi, amely jelenleg a 10. Irányításával a bajnokságban és a Magyar Kupában tíz győzelmet, hat döntetlent és hét vereséget számlál a csapat.


Orosz Pál, az FTC vezérigazgatója  elmondta, hogy milyen mélyről kellett Détárinak kirángatnia a csapatot, Döme alatt 55%-os teljesítményt nyújtott a Ferencváros, ez a teljes szezonban 5. helyet jelenthetne. A felek 2013 júniusáig írtak alá szerződést, ami automatikusan meghosszabbodik, ha a következő szezonban kupaindulást szerez a gárda.

Détári és Orosz is leszögezte, olyan produkció, mint amilyet a Fradi mutatott a Pápa ellen, még egyszer nem fordulhat elő. Már most, az Újpest elleni meccsen lesz változás a kezdőcsapatban. A  játékoskkereten belüli átszervezés adja majd meg a lehetőséget az erősítésre, olyan légiósok kellenek a zöld-fehéreknek, akik nem csak fél évig teljesítenek, hogy. utána nyaraljanak. Orosz kijelentette, nem lehet pénz kérdése meghatározó játékos szerződtetése, nem zárkóznak el senki elől.

A szerkesztő ajánlja

MN

Esterházy vagy Jókai? Melyikük születésnapja legyen a magyar próza napja?

Esztétikai köntösbe bújtatott közéleti vita a háttérben? Az irodalmi szervezetek nem találják a közös hangot.

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.