Iniesta átveszi az irányítást

FFT

2012. augusztus 2., csütörtök 20:00, frissítve: csütörtök 20:06

A Nike teljesen újratervezte a CTR 360 Maestri III futball cipőt. A főleg középpályások által kedvelt stoplis újításai segítik a játékosokat a tökéletes labdakezelésben és a tempósabb játékban.

Mik is a jó középpályás tulajdonságai? Hibátlan labdakezelés, pontos labdaátvétel, kiváló passzolás és helyzetfelismerés. A CTR 360 Maestri III többek között olyan játékosokat segít a pályán, mint Andres Iniesta, az FC Barcelona játékosa, az Arsenalban játszó Jack Wilshere, vagy a magyar válogatott középpályás Koman Vladimir.

Az új cipőt a Nike tervezői úgy alakították át, hogy még könnyebb és kényelmesebb legyen. A szintetikus Kanga-Lite anyag ellenálló, ugyanakkor pehelysúlyú viselet, míg az „All Conditions Control” technológiának köszönhetően nedves időben is ugyanolyan jól tapad a labdához.

Az innovációk között szerepelnek többek között a cipő belső oldalán található 3D-s irányítólemezek, amelyek a labdaérintésben és passzolásban segítik a játékost. Az aszimmetrikus fűzőelhelyezés is azért lett kialakítva, hogy a láb minél nagyobb felületen érintkezzen a labdával, zavaró részletek nélkül.

Az új CTR 360 Maestri III  már Magyarországon is elérhető.

Lapozz tovább a látványos fotókért!

---- 2. oldal ----

 

Forrás: nike.com

A szerkesztő ajánlja

MN

Esterházy vagy Jókai? Melyikük születésnapja legyen a magyar próza napja?

Esztétikai köntösbe bújtatott közéleti vita a háttérben? Az irodalmi szervezetek nem találják a közös hangot.

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.