Itt a legújabb verzió: Conte tíz hónap, Pepe, Bonucci felmentés?

FFT

2012. augusztus 8., szerda 19:25, frissítve: szerda 20:05

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Juventus edzőjét, Antonio Contét – legalábbis első fokon – tíz hónapra eltiltja a kispadtól a bíróság, ellenben két játékosát, Leonardo Bonuccit és Simone Pepét felmenti.

Az általában jól értesült olasz lap szerint a Juventus taktikai hibát követett el, amikor nem kötöttek új vádalkut az elutasított, négy hónapos eltiltással járó első Conte-ajánlat után, mert akkor akár öt hónappal is megúszhatta volna a bejelentési kötelezettségét elmulasztó, de bűneit megbánó szakember.

Az ítéletet csütörtökön hirdetik ki, augusztus 23-ig lehet fellebbezni. A La Repubblica című lap információi szerint ha Contét eltiltják, kész benyújtani lemondását annak ellenére is, hogy edzéseket így is vezényelhet.

A két Juventus-játékos mellett Salvatore Masiello és Nicola Belmonte is megúszhatja, esetükben szintén nem sikerült minden kétséget kizáróan bizonyítani a vádakat.

(nso.hu)

Forrás: nso.hu

A szerkesztő ajánlja

Pápay György

Pápay György

Nem bojkott kell, hanem mozgósítás

A választástól való távolmaradásról szóló vitáknak a Fideszben örülnek a legjobban.

Vass Norbert, Hegyi Zoltán, Vékony Zsolt

Egy mosókonyhából neki a világnak – Ma lenne 75 éves Cseh Tamás

Zenész, indián, rajztanár, egyszálgitáros, színpadra lépni izguló rendkívül összetett kulturális jelenség.

Stier Gábor

„Nem tiltakoznék amiatt, ha Ungvár felett magyar zászló lengene”

Az új hidegháború áldozatának tartja magát Oleg Bondarenko, az EU-ból lengyel döntésre kitiltott moszkvai politológus. Interjú.