Juhász Roland negyedszer is bajnok Belgiumban

FFT

2012. május 6., vasárnap 17:15, frissítve: vasárnap 20:36

Juhász Roland a negyedik, az Anderlecht a 31. belga bajnoki címét ünnepelheti miután a brüsszeli csapat 1–1-et játszott üldözőjével, az FC Bruges-zsel. A rájátszásból két forduló van hátra, az Anderlecht előnye hét pont.

A rájátszás 8. fordulójában afféle bajnoki döntőt játszott a Juhász Rolanddal felálló Andrelecht: a tabella második helyén álló FC Brugest fogadta. Bár az utolsó pillanatig úgy tűnt, nem dől el az aranyérem sorsa vasárnap – a 71. percben a vendég fekete-kékek Lestienne góljával megszerezték a vezetést, és őrizték is az előnyt –, a 92. percben Mbokani tizenegyest harcol ki, amit Gillet értékesített.

Az Anderlecht megérdemelten szerezte meg története 31. első helyét: a brüsszeli együttes a 9. fordulóban állt élre, és végig meg is őrizte tabellaelsőségét. Juhász Roland a negyedik belga bajnoki címét szerezte meg az Anderlechttel 2005–2006, 2006–2007 és 2009–2010 után.

A szerkesztő ajánlja

Katona Mariann, Hutter Marianna

Szél tanácsadója: „Kósa azt mondta, magyar vagyok, nem afgán”

Megszólalt a tanácsadó, akit Szél Bernadett javasolt a nemzetbiztonsági bizottságba.

Lándori Tamás

Nem tűnt őrültnek a tornyospálcai apagyilkos

A helyiek azt beszélik, új pirulákat írt fel orvosa az elkövetőnek újabb szörnyű tette előtt.

Vég Márton

Orbán és Soros egy csapatban játszik? „Soros-szervezetet” pénzel a BM

Több millió forint állami pénzt kapott egy menekülteket segítő szervezet, amely tagja a milliárdos civil hálózatának is.

Molnár Csaba

El sem tudja képzelni, mennyi vér tapad egy avokádós pirítóshoz

Fegyveres bandák támadják a farmokat Mexikóban, ahol a drogcsempészet mellett az avokádótermesztés a legjövedelmezőbb üzlet.