Két tizenegyest is rontott a Honvéd + Videó

FFT

2012. május 6., vasárnap 17:58, frissítve: hétfő 15:43

Két piros lapot, és két kihagyott büntetőt hozó mérkőzésen játszott gólnélküli döntetlent a Kispest a Kaposvárral.

A szezon egyik legalacsonyabb színvonalú mérkőzését játszotta a Honvéd és a Kaposvár. A házigazdák könnyedén eldönthették volna a mérkőzést már az első félidőben, de két (!) tizenegyest is kihagytak a kispestiek (mindkét büntetőnél a kapu fölé szállt a labda...), és tíz ember ellen sem voltak képesek gólt szerezni (az első tizenegyes előtt piros lapot kapott a szabálytalankodó Graszl Károly).

A találkozó egyetlen pozitívuma, hogy az első büntetőt kiharcoló, majd kihagyó Tchamit már a 21. percben lecserélte Supka Attila, és lehetőséget adott a 16 esztendős Bobál Gergelynek. A fiatal csatár a Puskás-Suzuki Kupán hívta fel magára figyelmet, majd a Manchester City-nél járt próbajátékon.

"A null nullal semmit nem érünk... Az első tizenegyesnél nem Tchami volt kijelölve, hanem Ivancsics, vagy Vécsei. Nem értem miért ő vállalta el" – utalt arra, miért hívta le rögvest a büntető után légiósát Supka.

"Megküzdöttünk az egy pontért, és megkockáztatom, rászolgáltunk, mert megdolgoztunk érte." – értékelt Sisa Tibor.

Bp. Honvéd–Kaposvári Rákóczi 0–0


A szerkesztő ajánlja

Hutter Marianna

Lázár János: Akit Gyurcsány támogat, az a szememben nem vásárhelyi

A miniszter szerint úgy viselkedtünk, ahogy a Rákosi-diktatúrában volt szokás. A vásárhelyi választásról beszélgettünk.

Kuthi Áron

Nincs pénz a magyar múlt megmentésére

Nem csak templomokból áll az épített örökség a Kárpát-medencében. A megőrzésre a végtelen mennyiségű pénz is kevés volna.

Koncz Tamás

Méregdrága nyári elittábor a kormánytagok gyerekeinek

Kerényi Imre miniszterek trónörököseit várja a vörösberényi kolostorba, hogy ott körtáncot lejtsenek, és római stílusú hadi bemutatót tartsanak.

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.