Kiárusítják az AC Milant

FFT

2012. május 30., szerda 16:08, frissítve: szerda 16:45

Valamelyik játékosát kénytelen lesz beáldozni az AC Milan, ha mindenképp meg akarja tartani Zlatan Ibrahimovicot és Thiago Silvát.

Nagy neveket pedzegetnek esetleges távozókként a Milan háza táján, akik még ezen a nyáron elhagyhatják Milánót, azért, hogy a még nagyobb nevek maradhassanak, no és persze azért, hogy új játékosokat igazolhassanak. Az biztos, hogy Ibrahimovicot és Thiago Silvát minden körülmények között megtartaná a milánói klub.

Annak ellenére, hogy Kevin-Prince Boateng, Alexandre Pato, Robinho és Antonio Cassano is meghatározó tagja volt a Milannak, amikor egészségesek voltak, nem zárkózik el a piros-fekete egyesület, hogy négyük közül egyiküket egy megfelelő ajánlat esetén elengedje, ezzel helyet és pénzt teremtve új játékosoknak, egyben növelve a kulcsjátékosok fizetését is.

A nemzetközi sportsajtó már a lehetséges kérőket is tudni véli, Pato esetében legtöbbször a Paris St. Germain neve vetődik fel, Robinhót a brazil Santos vinné, Boateng iránt a Premier League-ből várható nagy érdeklődés. Egyedül Cassano nem kell egyelőre senkinek, de a klub azt reméli, egy jó Eb-szereplés után bejelentkeznek érte majd a topcsapatok.

Forrás: goal.com

A szerkesztő ajánlja

Hutter Marianna

Lázár János: Akit Gyurcsány támogat, az a szememben nem vásárhelyi

A miniszter szerint úgy viselkedtünk, ahogy a Rákosi-diktatúrában volt szokás. A vásárhelyi választásról beszélgettünk.

Kuthi Áron

Nincs pénz a magyar múlt megmentésére

Nem csak templomokból áll az épített örökség a Kárpát-medencében. A megőrzésre a végtelen mennyiségű pénz is kevés volna.

Koncz Tamás

Méregdrága nyári elittábor a kormánytagok gyerekeinek

Kerényi Imre miniszterek trónörököseit várja a vörösberényi kolostorba, hogy ott körtáncot lejtsenek, és római stílusú hadi bemutatót tartsanak.

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.