Koman szólt az edzőjének, hogy ne játszassa

FFT

2012. január 27., péntek 08:46

Koman Vladimir rendületlenül bízik abban, hogy még a télen elmehet a Sampdoriától. Ezért is kérte az edzőjét, hogy ne nevezze szombati a Gubbio elleni bajnoki meccsre. Egy sérülés tönkretenné az esetleges klubváltását.

Miközben arról szólnak a legfrissebb hírek, hogy Koman Vladimirra és a két további kiszemeltre nincs pénze az 1860 Münchennek, a válogatott középpályás elszántan készül a klubváltásra. Koman megkérte Giuseppe Iachini edzőt, hogy ne játszassa a szombati Gubbio elleni bajnoki meccsen. "Töretlenül bízom abban, hogy még a télen létrejön a klubváltás. A Sampdoria edzésein továbbra is részt veszek, de megkértem az edzőt, hogy januárban ne számítson rám bajnoki mérkőzésen. Ő is tudja, hogy el szeretnék igazolni!” – mondta a FourFourTwo-nak Koman, akinek lejárt az eltiltása, így elvileg pályára léphetne a szombati meccsen, de saját elhatározásából letett arról, hogy játsszon a Sampdoriában.

A szerkesztő ajánlja

Koncz Tamás

Méregdrága nyári elittábor a kormánytagok gyerekeinek

Kerényi Imre miniszterek trónörököseit várja a vörösberényi kolostorba, hogy ott körtáncot lejtsenek, és római stílusú hadi bemutatót tartsanak.

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.

Favero-Fürjész Judit Éva

80 éves Adriano Celentano, aki nem fél a politikától

„Ma mindenki fél a szavaktól, csak olyan dolgokat lehet mondani, amelyek senkit nem zavarnak” – vallja a népszerű olasz énekes-színész.