Kondás Elemér: Nincs lefutva a továbbjutás

FFT

2011. december 1., csütörtök 13:30

A Magyar Kupa-mérkőzés után a DVSC és a Kecskemét edzője is értékelt.

Tegnap a Loki 2-1-es győzelmet ért el Kecskeméten, a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A lefújás után a két csapat edzője értékelte a látottakat.

Kondás Elemér (Debrecen):

"Néhány játékossal nem voltam elégedett az első félidőben, kevés volt a futómunka, és elkezdtük színezni a játékot. A középpályán többször étment rajtunk az ellenfél, ezért a szünetben kértem, hogy harcosabbak és masszívabbak legyünk. Sajnos ezt nem igazán sikerült megvalósítani a második játékrészben sem. Nem tudtuk megtartani a labdát, a Kecskemét kifejezetten jól játszott, a kontráinknak veszélyesebbnek kellett volna lenni. Az volt a célunk, hogy olyan eredményt érjünk el, amellyel van esélyünk a továbbjutásra. Előnyt szereztünk, de közel sincs lefutva semmi, hazai pályán mindenképpen nyernünk kell."

Szabó István (Kecskemét):

"A Debrecen az elején nyomás alá helyezett minket, de utána a játékunk hasonlított ahhoz, amit elképzeltünk, csak sajnos a helyzetek kimaradtak. Semmiképpen sem feltartott kezekkel megyünk Debrecenbe, szeretnénk ott is egy tisztes helytállást. Hogy abba mi fér bele? Még nem tudni."

Forrás: DVSC.hu

A szerkesztő ajánlja

Koncz Tamás

Méregdrága nyári elittábor a kormánytagok gyerekeinek

Kerényi Imre miniszterek trónörököseit várja a vörösberényi kolostorba, hogy ott körtáncot lejtsenek, és római stílusú hadi bemutatót tartsanak.

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.

Favero-Fürjész Judit Éva

80 éves Adriano Celentano, aki nem fél a politikától

„Ma mindenki fél a szavaktól, csak olyan dolgokat lehet mondani, amelyek senkit nem zavarnak” – vallja a népszerű olasz énekes-színész.