Kövér a BL-döntőn

FFT

2012. május 22., kedd 10:30, frissítve: kedd 10:34

A magyar Országgyűlés elnöke is a helyszínen szurkolt a szombati Bayern-Chelsea Bajnokok Ligája-döntőn. Az FFT fotósa szúrta ki a tömegben.

Bár a kép olyan, mintha utólag retusáltuk volna rá a Bayern-mezes szurkolók közé az ezúttal is polgári visszafogottsággal öltözködő Kövér László alakját, a felvétel nagyon is valódi: szombaton a stadionba igyekvő tömegben bukkantunk rá a házelnökre hazai drukkerek körében, az Allianz Arena mellett felállított számos hivatalos szurkolói shop egyike előtt.

Amint arról már korábban beszámoltunk, a magyar hírességek közül ezúttal is ott volt a helyszínen Csányi Sándor MLSZ-elnök, aki rendszerint magángéppel és népes baráti társasággal utazik a nagy meccsekre, amerikai útja miatt hiányzott azonban a lelátóról Orbán Viktor miniszterelnök, jóllehet szinte minden évben ott van a legrangosabb európai tétmeccsen, a BL-finálén.

A szerkesztő ajánlja

MN

Esterházy vagy Jókai? Melyikük születésnapja legyen a magyar próza napja?

Esztétikai köntösbe bújtatott közéleti vita a háttérben? Az irodalmi szervezetek nem találják a közös hangot.

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.