Követné Mourinhót a City ásza

FFT

2012. május 18., péntek 09:16, frissítve: péntek 09:45

A Manchester City elefántcsontparti játékosa, Yaya Touré szívesen játszana a Real Madridban, főleg azért, hogy együtt dolgozhasson kedvenc edzőjével, José Mourinhóval.

Ezt a játékos ügynöke, Dimitri Seluk árulta el a katalán COM Rádió mikrofonjai előtt, hozzátéve, hogy korábban Mourinho is félreérthetetlenül jelezte: nagyra tartja Yaya Tourét, s ha tehetné, szívesen szerződtetné. „A Real Madrid, akárcsak néhány másik csapat, érdeklődik Touré iránt, mi pedig nyitottak vagyunk az összes ajánlatra. Mourinho szereti Yayát, és Yayá is szereti Mourinhót, mivel egy nagyszerű edző” – foglalta össze a helyzetet Seluk.

Ezután elmondta, Mourinho egyszer már kísérletet tett Touré szerződtetésére, akkor azonban nem járt sikerrel: „Amikor az Interben volt, már beszéltünk Mourinhóval, és amikor Marco Brancával tárgyaltunk, elmondtuk neki, hogy Touré egyedül Mourinhóhoz menne Olaszországba.”

A Manchester City játékosa iránt egyébként nem csak a Real Madrid, hanem a Barcelona is érdeklődik – emelte ki mondandója végén Seluk.

Forrás: Marca

A szerkesztő ajánlja

B. Kovács Gergely

Petike fülfolyása és állandó pittyegésterror a vonatokon

A csend manapság luxuscikk, de a MÁV tájékoztatása szerint 2019-től itthon is üzembe helyezik a csendes kocsikat.