Követné Mourinhót a City ásza

FFT

2012. május 18., péntek 09:16, frissítve: péntek 09:45

A Manchester City elefántcsontparti játékosa, Yaya Touré szívesen játszana a Real Madridban, főleg azért, hogy együtt dolgozhasson kedvenc edzőjével, José Mourinhóval.

Ezt a játékos ügynöke, Dimitri Seluk árulta el a katalán COM Rádió mikrofonjai előtt, hozzátéve, hogy korábban Mourinho is félreérthetetlenül jelezte: nagyra tartja Yaya Tourét, s ha tehetné, szívesen szerződtetné. „A Real Madrid, akárcsak néhány másik csapat, érdeklődik Touré iránt, mi pedig nyitottak vagyunk az összes ajánlatra. Mourinho szereti Yayát, és Yayá is szereti Mourinhót, mivel egy nagyszerű edző” – foglalta össze a helyzetet Seluk.

Ezután elmondta, Mourinho egyszer már kísérletet tett Touré szerződtetésére, akkor azonban nem járt sikerrel: „Amikor az Interben volt, már beszéltünk Mourinhóval, és amikor Marco Brancával tárgyaltunk, elmondtuk neki, hogy Touré egyedül Mourinhóhoz menne Olaszországba.”

A Manchester City játékosa iránt egyébként nem csak a Real Madrid, hanem a Barcelona is érdeklődik – emelte ki mondandója végén Seluk.

Forrás: Marca

A szerkesztő ajánlja

Vég Márton

Orbán és Soros egy csapatban játszik? „Soros-szervezetet” pénzel a BM

Több millió forint állami pénzt kapott egy menekülteket segítő szervezet, amely tagja a milliárdos civil hálózatának is.

Molnár Csaba

El sem tudja képzelni, mennyi vér tapad egy avokádós pirítóshoz

Fegyveres bandák támadják a farmokat Mexikóban, ahol a drogcsempészet mellett az avokádótermesztés a legjövedelmezőbb üzlet.

Pápay György

Pápay György

Nem bojkott kell, hanem mozgósítás

A választástól való távolmaradásról szóló vitáknak a Fideszben örülnek a legjobban.

Vass Norbert, Hegyi Zoltán, Vékony Zsolt

Egy mosókonyhából neki a világnak – Ma lenne 75 éves Cseh Tamás

Zenész, indián, rajztanár, egyszálgitáros, színpadra lépni izguló rendkívül összetett kulturális jelenség.