Kubatov kért bocsánatot a Fradi bundaszagú játékáért

FFT

2012. május 5., szombat 19:47, frissítve: szombat 20:24

A Pápától elszenvedett hazai 2-0-s vereség után Kubatov Gábor Fradi-elnök a Facebook-on kért elnézést a szurkolóktól. Kemény szavak.

"Elnézést kérek mindenkitől, akik a mai meccsre kilátogattak, vagy akik televízión keresztül nézték, és az életükből 1 és fél órát elpocsékoltak... Elnézést szeretnék kérni a szurkolóinktól és azoktól a gyerekektől, akik a mai délelőtt, a Fradi zöld-fehér mezében a Népligetben kihajtották szívüket, lelküket értünk és ma ezt látták. Elnézést szeretnék kérni az ultráinktól, akik végig a csapat mellett álltak, elnézést szeretnék kérni az idősektől, akik évtizedek óta járnak ide, az Üllői úti stadionba, mert a mai nap méltatlan volt a FTC 113 éves hagyományaihoz. Elnézést szeretnék kérni az összes sport és futballrajongótól, mert ez a mai teljesítmény egyszerűen értékelhetetlen!"

Ezt Kubatov Gábor Fradi-elnök osztotta meg a Facebook-oldalán a Pápa elleni 0-2-es meccs után, amelyen kimondottan lélektelen játékkal rukkolt elő a Ferencváros, sok nézőben igencsak bundagyanús meccs érzetét keltve. A meccs végén a Fradi-tábor énekelte ugyan a "Szép volt, fiúk"-at, de nem kellett hozzá vájt fülűnek lenni, hogy tudjuk: ezúttal gúnyolódásról van szó.

Forrás: facebook.com

A szerkesztő ajánlja

MN

Esterházy vagy Jókai? Melyikük születésnapja legyen a magyar próza napja?

Esztétikai köntösbe bújtatott közéleti vita a háttérben? Az irodalmi szervezetek nem találják a közös hangot.

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.