Lecsapna a Bayern a Real kiszemeltjére

FFT

2012. május 21., hétfő 09:35, frissítve: hétfő 20:10

A Bajnokok Ligája idei legnagyobb vesztese miközben még a múlton kesereg, már a jövőt tervezi. Hatalmas igazolások várhatók nyáron Münchenben.

Trófeák nélkül ért véget a szezon a Bayern Münchennek, és hogy ez a következő idényben ne történhessen meg, erősíteni akar a bajor klub. A Kicker információi szerint az Athletic Bilbao sztárját, Javi Martínezt szemelte ki a német rekordbajnok.

A Bayern már többször is megfigyelte a játékost, nyáron pedig le akar csapni rá. Több szempontból is hasznos lehet Martínez, amellett, hogy klubcsapatában középső védőt játszott szinte egész idényben, a spanyol válogatottban középpályásként számol vele Vicente Del Bosque szövetségi kapitány, ami a játékos sokoldalúságát bizonyítja.

Nem lesz azonban sem olcsó, sem könnyű megszerezni Martínez játékjogát. Potom 40 millió eurót akar érte a baszk csapat, mivel 2016-ig élő szerződése van a klubbal, ami gond lehet Münchenben, ugyanis ott nem szokás ekkora összegeket kiadni egyetlen játékosért, aki hovatovább a védelemért felelős elsősorban.

Emellett pedig több más, nagy klub is szemet vetett már Martínezre, úgymint a Barcelona, a Real Madrid vagy a Manchester United.

Forrás: goal.com

A szerkesztő ajánlja

Hutter Marianna

Lázár János: Akit Gyurcsány támogat, az a szememben nem vásárhelyi

A miniszter szerint úgy viselkedtünk, ahogy a Rákosi-diktatúrában volt szokás. A vásárhelyi választásról beszélgettünk.

Kuthi Áron

Nincs pénz a magyar múlt megmentésére

Nem csak templomokból áll az épített örökség a Kárpát-medencében. A megőrzésre a végtelen mennyiségű pénz is kevés volna.

Koncz Tamás

Méregdrága nyári elittábor a kormánytagok gyerekeinek

Kerényi Imre miniszterek trónörököseit várja a vörösberényi kolostorba, hogy ott körtáncot lejtsenek, és római stílusú hadi bemutatót tartsanak.

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.