Lehetetlen célért küzd a Barca sztárja

FFT

2012. augusztus 12., vasárnap 15:20, frissítve: vasárnap 15:57

Az alig visszatérő David Villa látszólag lehetetlen célt tűzött ki maga elé: szeretne még jobb lenni, mint volt sérülése előtt.

A spanyol válogatott támadója a Dinamo Bukarest elleni barátságos meccsen nyolchónapos kihagyás után lépett pályára, és amíg a pályán volt, jó benyomásokat szerzett: „Nagyon jók a benyomásaim. Az egész hosszabb volt, mint vártam, most azonban már el kell felejteni a múltat. Csak a jelenre és a jövőre koncentrálok!” – mondta Villa a találkozó lefújása után.

A Barca-sztár ezután azt is elmondta, nem elégszik meg a minimummal, a személyes célja, hogy még jobb legyen, mint volt a komoly sérülése előtt. „Hogy mikor játszhatom többet? Nem tudhatom, de az a célom, hogy ne csak ugyanolyan legyek, mint voltam előtte, hanem még jobb is. Bízom magamban, de ismétlem: lépésről lépésre kell haladni.”

Forrás: sport.es

A szerkesztő ajánlja

Lázár Fruzsina

A magyar költőnő, akinek el kellett fojtania nőiességét, hogy sikeres lehessen

Nemes Nagy Ágnesnek még mostoha sors jutott. Vajon a mai írónők átveszik a hatalmat az irodalomban?

Pintér Bence

Olyan vérfagyasztó a valóság, mint a legkegyetlenebb mese

Az elmúlt évtizedekben számos, a 13 gyermekét ágyhoz láncoló, megkínzó Turpin családéhoz hasonló eset került napvilágra.

R. Kiss Kornélia

Apátia lett úrrá a baloldali bicskei ellenzéken

A szír származású jelölt a migránskampány miatt visszalépett, a másik szocialista is idő előtt visszavonulna. Csak a Jobbik száll szembe a Fidesszel.

Katona Mariann, Hutter Marianna

Szél tanácsadója: Kósa azt mondta, magyar vagyok, nem afgán

Megszólalt a tanácsadó, akit Szél Bernadett javasolt a nemzetbiztonsági bizottságba.