Lohol a City után a United + Videó

FFT

2012. május 6., vasárnap 19:25, frissítve: vasárnap 19:32

Hozta a kötelezőt a Manchester United, de csak akkor lehet bajnok, ha a listavezető városi rivális hibázik az utolsó fordulóban, Ferguson együttese pedig nyer Sunderlandben.

A Manchester United még nem adta meg magát: a Cityt üldöző csapat Scholes és Young góljával 2–0-ra legyőzte a Swansea Cityt a Premier League 37. fordulójában, s ezzel pontszámban beérte a tabellát vezető városi riválist. A bajnoki címre azonban rosszabb gólkülönbségük miatt csak akkor lehet esélye a Unitednek, ha a City az utolsó fordulóban pontot veszít a QPR csapata ellen, miközben Sir Alex Ferguson futballistái nyernek Sunderlandben.

Manchester United–Swansea City 2–0 (Scholes 28., A. Young 41.)A szerkesztő ajánlja

Koncz Tamás

Méregdrága nyári elittábor a kormánytagok gyerekeinek

Kerényi Imre miniszterek trónörököseit várja a vörösberényi kolostorba, hogy ott körtáncot lejtsenek, és római stílusú hadi bemutatót tartsanak.

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.

Favero-Fürjész Judit Éva

80 éves Adriano Celentano, aki nem fél a politikától

„Ma mindenki fél a szavaktól, csak olyan dolgokat lehet mondani, amelyek senkit nem zavarnak” – vallja a népszerű olasz énekes-színész.