Lomtalanítás kezdődik a Chelsea-nél

FFT

2012. május 24., csütörtök 19:25

Óriási változások várhatók a Chelsea keretében. Fernando Torres és Didier Drogba magától is megy, illetve menne, de rajtuk kívül többen is elhagyhatják a friss BL-győztest.

A Bayern München ellen megnyert Bajnokok Ligája-döntőn Jose Bosingwa és Salomon Kalou is kezdőkén lépett pályára, azonban egyikük sem marad a Stamford Bridge-n.

Mind a portugál védőnek, mind pedig az elefántcsontparti támadónak lejár a szerződése Londonban, és a klub egyiküknek sem tett újabb ajánlatot. Ők (és Didier Drogba) tehát már biztosan távoznak a csapattól, és nem kizárt Fernando Torres eligazolás sem. Sőt egyelőre kétséges a sorsa Frank Lampardnak, Florent Maloudának, Michael Essiennek és Paulo Ferreirának is.

Elnézve a fenti listát, valóságos lomtalanítást rendez a nyáron a Chelsea vezetősége. És ehhez tegyük hozzá, hogy a BL-t és FA-kupát nyerő Roberto Di Matteo helye sem garantált a kispadon. A játékosok ugyan szeretnék, ha maradna, de tekintve, hogy a fél csapatnak rosszul áll a szénája, még az is simán előfordulhat, hogy Roman Abramovics az olasz menedzsernek is ajtót mutat.

Forrás: Daily Star

A szerkesztő ajánlja

Lázár Fruzsina

A magyar költőnő, akinek el kellett fojtania nőiességét, hogy sikeres lehessen

Nemes Nagy Ágnesnek még mostoha sors jutott. Vajon a mai írónők átveszik a hatalmat az irodalomban?

Pintér Bence

Olyan vérfagyasztó a valóság, mint a legkegyetlenebb mese

Az elmúlt évtizedekben számos, a 13 gyermekét ágyhoz láncoló, megkínzó Turpin családéhoz hasonló eset került napvilágra.

R. Kiss Kornélia

Apátia lett úrrá a baloldali bicskei ellenzéken

A szír származású jelölt a migránskampány miatt visszalépett, a másik szocialista is idő előtt visszavonulna. Csak a Jobbik száll szembe a Fidesszel.

Katona Mariann, Hutter Marianna

Szél tanácsadója: Kósa azt mondta, magyar vagyok, nem afgán

Megszólalt a tanácsadó, akit Szél Bernadett javasolt a nemzetbiztonsági bizottságba.