Magyar futballisták vasárnapi kalandjai a topligákban

2012. szeptember 30., vasárnap 10:50, frissítve: vasárnap 11:02

Az európai topligákban több honfitársunk pályára lép ma, és jó hír, hogy legtöbbjüket láthatjuk is a tévében. Nézzük, ki hol és mikor játszik!

Legkorábban Dzsudzsák Balázsért szoríthatunk, 11:30-kor a Sport Klubra kell kapcsolnunk, és megnézhetjük a Dinamo Moszkva könnyűnek semmiképpen sem ígérkező vendégjátékát a listavezető CSZKA Moszkva pályáján. Dzsudzsiék még mindig piszok rosszul állnak, 14. helyen vannak a 16 csapatos mezőnyben, de egy moszkvai rangadó megnyerése nagy lökést adhatna.

Keresztezi egymást a Dinamo és Tőzsér Dániel meccse, így a 12.30-kor kezdődő Udinese-Genoa olasz meccset a Sport Klub nem tudja élőben adni, de érdemes más módon belenézni, Dani minden bizonnyal játszik, és kezd pofás csapat lenni a Genoa, Udinében most lehet győzni.

Akinek van Digi Sportja, az 17 órától megnézheti Gera Zoltánt az Aston Villa otthonában, no persze, ha edzője, és folyton kiújuló sérülése is úgy akarja.

17:30-kor Szalai Ádám és a Mainz a Wolfsburg otthonában lép pályára a Bundesligában, boldog Eurosport2-vel bíró nézők belepillanthatnak.

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.