Makaay: A Bayern képes fájdalmat okozni

FFT

2012. április 17., kedd 14:00, frissítve: kedd 23:09

A BL történetének leggyorsabb gólját szerző korábbi müncheni csatár szerint a bajor együttes meglepheti a kétségtelenül esélyesebb Real Madridot.

Bár Roy Makaay, a Bayern München korábbi gólvágója nem vitatja, hogy a Barcelona és a bajor együttes riválisa, a Real Madrid a Bajnokok Ligája két favoritja, szerinte a müncheni csapat képes komoly gondot okozni José Mourinho csapatának.

"A Bayernt különleges motiváció fűti, hiszen az idei döntőt az otthonában rendezik – hangsúlyozta a holland csatár. – A Real vitathatatlanul az egyik nagy esélyese a BL-nek, ugyanakkor a Bayern van olyan minőségi együttes, hogy fájdalmat okozzon a madridiaknak. Az ugyanakkor a spanyolok mellett szól, hogy általában jobb, ha a párharc második meccsén lép hazai közönség előtt pályára egy csapat, mert ezek a kiélezett csaták a visszavágón szoktak eldőlni."

Makaay arról is híres, hogy ő szerzete a BL történetének leggyorsabb gólját – a 2006-2007-es kiírásban a támadó tíz másodperc alatt talált be a Real Madrid kapujába.

A szerkesztő ajánlja

Pápay György

Pápay György

Nem bojkott kell, hanem mozgósítás

A választástól való távolmaradásról szóló vitáknak a Fideszben örülnek a legjobban.

Vass Norbert, Hegyi Zoltán, Vékony Zsolt

Egy mosókonyhából neki a világnak – Ma lenne 75 éves Cseh Tamás

Zenész, indián, rajztanár, egyszálgitáros, színpadra lépni izguló rendkívül összetett kulturális jelenség.

Stier Gábor

„Nem tiltakoznék amiatt, ha Ungvár felett magyar zászló lengene”

Az új hidegháború áldozatának tartja magát Oleg Bondarenko, az EU-ból lengyel döntésre kitiltott moszkvai politológus. Interjú.