Man City: ez ám a luxus!

FFT

2012. július 10., kedd 20:55, frissítve: szerda 15:23

Legyen szó felkészülésről vagy átigazolásról, a Manchester City tulajdonosa nem fukarkodik: mindent megad a játékosoknak, a pénz nem akadály.

Szulejmán al-Fahim most épp azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a luxus legfelsőbb kategóriáját biztosítja a City játékosainak és alkalmazottainak – az ötcsillagos előszezon garantált, legalábbis ami a felkészülés nem annyira szakmai részét illeti.

Az arab milliárdos nem volt rest 250 ezer eurót (megközelítőleg 72 millió forint!) kidobni az ablakon, csakhogy mindenki teljes kényelemben érezze magát az ausztriai edzőtáborban: a dupla lakosztályok költsége szobánként ezer euró volt, a játékosok a hotel utolsó három emeletére kizárólagos használati jogot kaptak. A hotel tele van kávégépekkel, a tulaj még arra is ügyelt, hogy a hórihorgas Yaya Touré egy speciálisan saját igényeinek megfelelő ágyon aludhasson.

A játékosok számára természetesen további luxuscikkek is biztosítva vannak: így bármikor használhatják a gyógyfürdőt, a tornatermet vagy az ebédlőt, ahol mindennap a City saját séfje fogja tálalni a kosztot. A fogásokat frissen szolgálják, a különféle halételeket kétnaponta frissen szerzik az Északi-tengerből, majd repülővel rögvest szállítják az ausztriai szálláshelyre.

Forrás: Marca

A szerkesztő ajánlja

R. Kiss Kornélia

Apátia lett úrrá a baloldali bicskei ellenzéken

A szír származású jelölt a migránskampány miatt visszalépett, a másik szocialista is idő előtt visszavonulna. Csak a Jobbik száll szembe a Fidesszel.

Katona Mariann, Hutter Marianna

Szél tanácsadója: Kósa azt mondta, magyar vagyok, nem afgán

Megszólalt a tanácsadó, akit Szél Bernadett javasolt a nemzetbiztonsági bizottságba.

Lándori Tamás

Sokmilliós támogatást nyert a tornyospálcai apagyilkos

A helyiek azt beszélik, új pirulákat írt fel orvosa az elkövetőnek újabb szörnyű tette előtt.

x
Rendkívüli hír