Mancini utoljára figyelmeztette Balotellit

FFT

2012. április 1., vasárnap 15:49, frissítve: vasárnap 15:52

Az angol bajnoki címért folytatott versenyfutásban ismét megbotlott a Manchester City, Mario Balotelli pedig, ahogy az szokott lenni, magatartásával csak növelte a feszültséget.

Semleges nézőknek rendkívül szórakoztató lehetett a Sunderland elleni 3–3-as döntetlen, a hazai szurkolóknak azonban keserű élmény marad, hisz újabb lépéshátrányba kerülhetnek a Manchester Uniteddel szemben a végső győzelemért folytatott küzdelemben.

Mario Balotelli két gólt is rúgott, a meccs után azonban dicséret helyett csak kritikaáradatot kapott. A 64. percben szabadrúgásoz jutott a City, Alekszander Kolarov magához is vette a labdát, Balotelli azonban szintén szívesen elvégezte volna a szabadot, amiből vita kerekedett, és ha Vincent Kompany nem húzza el a helyszínről az olaszt, tetlegességig is fajulhatott volna a dolog.

Az eset jó példa rá, hogy nincs minden rendben a City háza táján. Roberto Mancini vezetőedző sem rejtette véka alá véleményét: „Valójában már öt perc után le akartam cserélni – Balotellit –, de aztán lőtt két gólt.”

Az igazi kritika azonban csak ezután következett. „Az olyan mérkőzéseken, mint ez, csatárként két-három gólt kell lőnöd. Mario nem játszott jól. Az ilyen meccseken a csatároknak kell a különbséget jelentenie, de nem az utolsó egy-két percben, hanem már jóval korábban” – nyilatkozta a City menedzsere.

A kakaskodással kapcsolatban pedig megjegyezte: „Előfordul ilyesmi a pályán, de neki ez volt az utolsó!”

Forrás: goal.com

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

El sem tudja képzelni, mennyi vér tapad egy avokádós pirítóshoz

Fegyveres bandák támadják a farmokat Mexikóban, ahol a drogcsempészet mellett az avokádótermesztés a legjövedelmezőbb üzlet.

Pápay György

Pápay György

Nem bojkott kell, hanem mozgósítás

A választástól való távolmaradásról szóló vitáknak a Fideszben örülnek a legjobban.

Vass Norbert, Hegyi Zoltán, Vékony Zsolt

Egy mosókonyhából neki a világnak – Ma lenne 75 éves Cseh Tamás

Zenész, indián, rajztanár, egyszálgitáros, színpadra lépni izguló rendkívül összetett kulturális jelenség.

Stier Gábor

„Nem tiltakoznék amiatt, ha Ungvár felett magyar zászló lengene”

Az új hidegháború áldozatának tartja magát Oleg Bondarenko, az EU-ból lengyel döntésre kitiltott moszkvai politológus. Interjú.