Maradona: Pelé rossz gyógyszert szedett be

FFT

2011. december 2., péntek 17:18

Az argentin sportlegenda szerint Pelé talán rossz gyógyszert szedett be akkor, amikor azt nyilatkozta, hogy Neymar már most jobb játékos Lionel Messinél.

Néhány nappal ezelőtt Pelé azt a kijelentést tette, hogy Neymar már most jobb képességekkel rendelkezik, mint Lionel Messi, mivel jól cselez, sok gólt lő, és a válogatottban is képes meggyőző teljesítményre.  

A megkérdőjelezhető kijelentésre pénteken Diego Maradona reagált, kiemelve, hogy Neymar valóban szép jövő előtt áll, de egyelőre nem versenyezhet az argentin aranylabdással. „Pelé rossz gyógyszert szedett be, Neymar jó játékos, de sosem lesz képes felnőni Messihez” – mondta határozottan az argentin válogatott korábbi szövetségi kapitánya.

„Az éjszaka helyett ezúttal reggel vette be az altatóját. Összezavarodott, azt sem tudta, miről beszél. Azt tanácsolom neki, hogy máskor a megfelelő gyógyszerhez nyúljon, és talán orvost sem ártana cserélnie” – ironizált a folytatásban Maradona.

Forrás: Marca

A szerkesztő ajánlja

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.

Unyatyinszki György

Kósa Lajos édesanyja: Megvettem a fél megyét

Kérdezze a fiamat! Majd megkérem, hogy nyilatkozzon a nevemben – a 82 éves cégvezetőt kérdeztük.