Megbundáztak egy Európa Liga-meccset? + Videó

FFT

2012. augusztus 6., hétfő 19:10

Fogadási csalás gyanúja miatt vizsgálatot indított az Európai Labdarúgó Szövetség egy EL-meccs miatt. Szokatlanul nagy összegeket tettek fel egy norvég csapat nagy különbségű győzelmére.

Az UEFA közleményben tudatta, hogy gyanús fogadási szelvényekre bukkant, és ezért eljárást indított az Aalesund-Tirana Európa Liga-találkozó kapcsán. A meccset a norvégok nyerték 5-0-ra, de 2-0-s állásnál egy fogadóiroda riasztotta a norvég szövetséget, miután ekkor már nem lehetett téteket tenni a meccsre. Az ominózus fogadóiroda állítása szerint szokatlan fogadások érkeztek a mérkőzésre Ázsiából. A Norvég Labdarúgó Szövetség néhány nappal ezelőtt fordult az UEFA-hoz, amely most jelentette be, hogy elindított a vizsgálatot.

Információk szerint az Aalesund játékosait nem érinti a gyanú, ellentétben a tiranaiakkal, akik viszont már tagadták, hogy direkt szenvedtek volna ekkor vereséget.

Az Aalesund a meccs második félidejében négy gólt szerzett, és amúgy 6–1-gyes összesítéssel jutott tovább.

A következő oldalon megnézheti a bundagyanús meccs valóban érdekes góljait.

---- Csalás? ---

A szerkesztő ajánlja

Kuthi Áron

Nincs pénz a magyar múlt megmentésére

Nem csak templomokból áll az épített örökség a Kárpát-medencében. A megőrzésre a végtelen mennyiségű pénz is kevés volna.

Koncz Tamás

Méregdrága nyári elittábor a kormánytagok gyerekeinek

Kerényi Imre miniszterek trónörököseit várja a vörösberényi kolostorba, hogy ott körtáncot lejtsenek, és római stílusú hadi bemutatót tartsanak.

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.