Meglepetéssel készül a Real Madrid vasárnap

FFT

2012. május 12., szombat 20:21, frissítve: vasárnap 12:34

A Real Madrid már bajnokként, örömittas hangulatban lép pályára vasárnap este a spanyol bajnokság utolsó fordulójában. Az ellenfél a mindig veszélyes Mallorca, amely még harcol a nemzetközi kupaszereplésért.

A madridi közönség tudja, hogy nem csak a meccs miatt lesz érdemes kilátogatni a Bernabéu-stadionba, hanem azért is, mert a lefújás után a klub és a spanyol szövetség egy rögtönzött meglepetéssel készül: persze túl nagy jóstehetség nem kell ahhoz, hogy a meglepetés alatt tulajdonképpen a trófea átadását értik a spanyolok, illetve az azt követő néhány perces ünnepséget, amikor a játékosok a pályán ünnepelhetik meg a klub történelmének 32. bajnoki címét.

Különleges estére készülnek a Real Madrid-szurkolók, a csapat ugyanis bár bajnok, még van miért küzdenie: egyrészt Cristiano Ronaldo szeretne a lehető legközelebb kerülni Lionel Messihez a góllövőlistán, másrészt a csapat még küzdhet a százpontos rekordért, ami eddig senki másnak nem sikerült. Ehhez a rekordhoz legközelebb a Guardiola-féle Barcelona volt, ám a katalánok is megálltak 99 egységnél, a három számjegyet már nem sikerült elérni.

A Real Madrid egyébkén honlapján keresztül arra kérte a szurkolókat, az utolsó fordulóban mindenki ünnepi hangulatban érkezzen a stadionban, öltözzön fehérbe, így látogasson ki a Bernabéuba, amely egyébként megtelik majd a Mallorca elleni bajnokin.

Forrás: Marca

A szerkesztő ajánlja

MN

Esterházy vagy Jókai? Melyikük születésnapja legyen a magyar próza napja?

Esztétikai köntösbe bújtatott közéleti vita a háttérben? Az irodalmi szervezetek nem találják a közös hangot.

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.