Megtámadták Kubatovot a Fradi szurkolói! + képek

FFT

2012. július 16., hétfő 19:15, frissítve: kedd 13:35

A Fradi szimpatizánsainál kiverte a biztosítékot, hogy Détári Lajos az NB I megnyeréséről beszél, ám a klub az NB III-ból igazolt játékost.

Nos valahol érthető a felháborodás. A Fradi edzője ugyanis ha bajnoki címet vár, akkor ehhez olyan játékosok is kellenek. Szinte elképzelhetetlen, hogy ez a Ferencváros felvegye a versenyt a Debrecennel, a Videotonnal és a Győrrel egy teljes idényen át. Már egy esetleges negyedik hely is bravúr lenne a fővárosiaktól.

 

Mi a koncepció az átigazolások terén?

Eddig arról volt szó, hogy fiatal magyar tehetségeket fog igazolni a Fradi. Most távozott Kulcsár, aki Détári kérésére érkezett vissza a Vasastól, majd a helyére egy nála idősebb, de kevesebb NB I-es rutinnal rendelkező játékos érkezett. Előre három támadót is szereztek a zöld-fehérek, mégis az előző szezonban 23 bajnokin öt gólt -és hat sárgát- szerző Pölöskei Pétert erőltetik.

Cikkünk a következő oldalon folytatódik! Kérjük, lapozzon!

---- Oldal címe ----

Felháborodott vélemények Kubatov Gábor Facebook-oldaláról

"Gratulálok a zseniális igazoláshoz (Menyhárt)! Az NB III-ból igazolni egy 27 éves játékost nagyszerű szakértelemre vall. Ez az ember még Egerben se férne be a kispadra, nem hogy ide… De persze játszani fog, pont azon oknál fogva, amiért Pölöskey kiszoritja Beliczkyt, Oroszt és Mátét a csapatból… Sajnos ma a Ferencvárosnál nem a képesség dönti el, hogy ki lehet játékos, hanem az, hogy ki az edző haverja. Kiváncsi vagyok hányan vesznek idén bérletet majd az elöző évekhez képest..."

"Nálunk téma lehetne Tököli Attila, mert nagyon nyugtalanító Pölöskey Péter nevével találkozni meccsek előtt a kezdőcsapat tagjainak felsorolásánál. Ki fogja képviselni a rutint?? Ki fogja eldönteni az x szagú mérkőzéseket??? Könyörögve kérem, hallgasson a józan eszére Drgága Elnök Úr !!!!"

"Elnök Úr ! Maga szerint kész van a csapatunk? Vagy igazolunk még valamelyik posztra? Nem lesz egy komoly erőfelmérőnk a szezon kezdete elött? Szerintem nem ártana. Kis csapatok ellen nem nagy dicsőség a győzelem, bár már amikor nyerni tudunk. Mindenki azt hiszi, hogy minden szép és jó, egymás vállát veregeti, csak nehogy nagyot koppanjunk a szezonban. Remélem, hogy én kérek majd elnézést! FRADI!"

 

 

Kubatov Gábor Facebook profilja

 

 

Mindenesetre egy jó Ferencvárosra szüksége van a magyar labdarúgásnak....

A szerkesztő ajánlja

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.

Unyatyinszki György

Kósa Lajos édesanyja: Megvettem a fél megyét

Kérdezze a fiamat! Majd megkérem, hogy nyilatkozzon a nevemben – a 82 éves cégvezetőt kérdeztük.