Megvan, kik hagyják el a Real Madridot! + nevek

FFT

2012. május 8., kedd 07:48, frissítve: kedd 08:55

A Marca keddi számában nyilvánosságra hozta azoknak a nevét, akik a nyáron szinte biztosan elhagyják a Real Madridot, de legalábbis nehéz elképzelni, hogy az ideinél több játéklehetőséget kapjanak.

Kaká
A brazil aranylabdás csillagászati vételára ellenére nem tudta megváltani a világot Madridban, ráadásul az idei BL-elődöntőben sorsdöntő tizenegyest hibázott a Bayern München ellen. Többen is szívesen megvásárolnák, jó eséllyel a Carlo Ancelotti vezette PSG lehet majd a befutó.

Kaká2

---- Második oldal ----
Lassana Diarra
Bár a szezon elején még José Mourinho is számolt vele, a hajrára már a kispadra is csak ritkán ülhetett le. Juande Ramos és Manuel Pellegrini alatt még alapember volt, ellentmondást nem tűrő játékstílusa miatt sokan az új Claude Makelelét látták benne. Valami miatt mégsem tudott igazán maradandót alkotni.

---- Harmadik oldal ----
Antonio Adán
Iker Casillas mögött nyilván szinte egyáltalán nem volt esélye arra, hogy megmutassa valós képességeit: érthető, ha emiatt távozni szeretne, és ezt már Mourinho is tudja. A portugál szakember egyik interjújában elárulta, hogy a Real Madrid kapust keres, mivel Adán a több játéklehetőség reményében szeretne eligazolni.

---- Negyedik oldal ----
Ricardo Carvalho
A veterán portugál védő első évében gyakorlatilag kirobbanthatatlan volt a Real Madrid kezdőcsapatából, és játékára sem lehetett panasz: Mourinho egyik bizalmasa legjobb madridi meccsét a Barcelona elleni kupadöntőben játszotta, idén azonban sorozatos sérülései lehetetlenné tették számára az állandó játékot. Alig szerepelt a kezdők között, a nyáron várhatóan távozik.

 

---- Ötödik oldal ----
Raúl Albiol
Nemrég még a spanyol válogatottba is állandóan behívót kapott, amikor a Real Madridban megkapta a lehetőséget, többnyire nem is okozott csalódást: lassúsága és túlságosan sallangmentes játéka miatt ugyanakkor nem tartozik a szurkolók kedvencei közé, és mivel idén Mourinho sem favorizálta, a játékos feltehetően a távozás mellett dönt majd.

---- Hatodik oldal ----
Hamit Altintop
Sokan már akkor meglepődtek, amikor a Real Madrid szerződtette a Bayern Münchentől, ám az már senkinek nem okozna meglepetést, ha a nyáron elhagyná a csapatot. Több poszton is bevethető, ugyanakkor nehezen lehetett megérteni, érkezése miért volt szükséges. Keveset játszott, a Sevilla elleni bajnokin azonban egyszer betalált a szezonban.

Forrás: Marca

A szerkesztő ajánlja

Kuthi Áron

Nincs pénz a magyar múlt megmentésére

Nem csak templomokból áll az épített örökség a Kárpát-medencében. A megőrzésre a végtelen mennyiségű pénz is kevés volna.

Koncz Tamás

Méregdrága nyári elittábor a kormánytagok gyerekeinek

Kerényi Imre miniszterek trónörököseit várja a vörösberényi kolostorba, hogy ott körtáncot lejtsenek, és római stílusú hadi bemutatót tartsanak.

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.