Messi edzőt ajánl a Barcának

FFT

2012. február 28., kedd 10:20, frissítve: csütörtök 18:24

Ha Guardiola elmegy Barcelonából, akkor Bielsa válthatja. Legalábbis Messi ezt akarja.

Lionel Messi köztudottan nagyon szeret együtt dolgozni Pep Guardiolával. Mester és tanítvány az utóbbi négy évben sikert sikerre halmozott a Barcánál. Ha Guardiola nem marad az idény végén, ha úgy dönt, máshol folytatja, új edző kell a katalánoknak. Ha nincs Guardiola, Messi az Athletic Bilbao mesterével, Marcelo Bielsával folytatná a Barcában.

Messi a La Red nevű lapnak elmondta, hogy a Barcelonával az elmúlt négy idényben tizenhárom trófeát gyűjtött Guardiola helyett honfitársát akarja a Barca edzőjének. Persze csak akkor ha az idény végén lejáró szerződését Guardiola nem hosszabbítja meg a Barcánál.

A háromszoros aranylabdás Lionel Messi azért is kedveli Bielsát, mert ugyanazt a látványos támadófocit erőlteti, mint Pep Guardiola.

Forrás: goal.com

A szerkesztő ajánlja

Kuthi Áron

Nincs pénz a magyar múlt megmentésére

Nem csak templomokból áll az épített örökség a Kárpát-medencében. A megőrzésre a végtelen mennyiségű pénz is kevés volna.

Koncz Tamás

Méregdrága nyári elittábor a kormánytagok gyerekeinek

Kerényi Imre miniszterek trónörököseit várja a vörösberényi kolostorba, hogy ott körtáncot lejtsenek, és római stílusú hadi bemutatót tartsanak.

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.