Micsoda biznisz: tíz napra igazolt a Kecskeméttől játékost a Loki

FFT

2012. augusztus 21., kedd 15:35

Augusztus 31-ig, azaz mindössze tíz napig lesz a Debrecen játékosa a kecskeméti Mohl Dávid. Kurucz Péter személyében egy kapus is érkezett a Lokihoz.

A DVSC-Teva augusztus 31-ig átigazolta a Kecskeméttől Mohl Dávidot. A dvsc.hu arról ír, hogy a balhátvéd talán hosszabb távon is a Loki játékosa marad, de egyelőre csak annyi biztos, hogy a következő 10 napban erősíti Kondás Elemér együttesét. Mohl azért kellett gyorsan leigazolni, mert a Brugge elleni első Európa Liga-meccsen Korhut Mihály eltiltás miatt nem játszhat. Mohl egyébként volt már a Debrecen játékosa, még 2009 nyarán, ám akkor korán megsérült, majd kölcsön, végül végleg eladták a KTE-nek.

A Loki honlapja arról ír, hogy Kurucz Péter is a csapathoz került. A 24 éves kapus legutóbb az angol West Ham United játékosa volt, és esély van rá, hogy rövidesen aláír a Debrecenhez.

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

El sem tudja képzelni, mennyi vér tapad egy avokádós pirítóshoz

Fegyveres bandák támadják a farmokat Mexikóban, ahol a drogcsempészet mellett az avokádótermesztés a legjövedelmezőbb üzlet.

Pápay György

Pápay György

Nem bojkott kell, hanem mozgósítás

A választástól való távolmaradásról szóló vitáknak a Fideszben örülnek a legjobban.

Vass Norbert, Hegyi Zoltán, Vékony Zsolt

Egy mosókonyhából neki a világnak – Ma lenne 75 éves Cseh Tamás

Zenész, indián, rajztanár, egyszálgitáros, színpadra lépni izguló rendkívül összetett kulturális jelenség.

Stier Gábor

„Nem tiltakoznék amiatt, ha Ungvár felett magyar zászló lengene”

Az új hidegháború áldozatának tartja magát Oleg Bondarenko, az EU-ból lengyel döntésre kitiltott moszkvai politológus. Interjú.