Modric bármit megtenne a Real Madrid kedvéért!

FFT

2012. július 20., péntek 18:31

Luka Modric, ha tehetné, már ma összepakolna és elhagyná Londont és a Tottenham Hotspurt a Real Madrid kedvéért.

Régóta ismert, hogy a Real Madrid szerződtetné Luka Modricot a Tottenhamtől, most azonban ő is tett az ügy érdekében: felkereste a klub vezetőit és bejelentette, amint lehet, el szeretne igazolni.

Spanyol lapértesülések szerint André Villas-Boas és Modric csütörtökön ült le beszélni a dologról, ekkor közölte a horvát középpályás, hogy legszívesebben még ezen a nyáron Madrid felé venné az irányt.

Ezen kívül Modric azt is elmondta a Spurs új menedzserének, pszichikailag nincs abban az állapotban, hogy a csapattal együtt eddzen. Nos, a jelek arra engednek következtetni, hogy az irányító már nem ölti magára a Tottenham szerelését.

Forrás: goal.com

A szerkesztő ajánlja

Hutter Marianna

Lázár János: Akit Gyurcsány támogat, az a szememben nem vásárhelyi

A miniszter szerint úgy viselkedtünk, ahogy a Rákosi-diktatúrában volt szokás. A vásárhelyi választásról beszélgettünk.

Kuthi Áron

Nincs pénz a magyar múlt megmentésére

Nem csak templomokból áll az épített örökség a Kárpát-medencében. A megőrzésre a végtelen mennyiségű pénz is kevés volna.

Koncz Tamás

Méregdrága nyári elittábor a kormánytagok gyerekeinek

Kerényi Imre miniszterek trónörököseit várja a vörösberényi kolostorba, hogy ott körtáncot lejtsenek, és római stílusú hadi bemutatót tartsanak.

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.