Mourinho a Bayern csapatkapitányát akarja

FFT

2012. június 13., szerda 10:44, frissítve: szerda 23:32

Philipp Lahm szavaiból arra lehet következtetni, nem a Bayern Münchenben akarja befejezni pályafutását, erre várt José Mourinho.

José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője kiszúrta magának Lahmot, aki nem zárkózik el semmi elől. „Még négy évig köt a szerződésem a Bayernhez, és mindig hangsúlyoztam, hogy jól érzem magam Münchenben. De nem akarok semmit kizárni a jövőmmel kapcsolatban. Mourinho egy kiváló edző, aki már rengeteg sikert ért el” – mondta a bajorok és a német válogatott csapatkapitánya.

Állítólag Mourinho odament a portugálok elleni Eb-győzelem után Lahmhoz, és sajnálatát fejezte ki, hogy nem sikerült megnyerni a BL-t, valamint megdicsérte a védőt, az akkori és a mostani teljesítményéért is.

Spanyol sajtóinformáció szerint a Real Madrid szélsővédőt keres, Mourinho viselkedéséből ítélve pedig az elsőszámú jelölt már meg is van a posztra, nem kizárt, hogy az Eb után ajánlatot tesz a királyi klub Lahmért. Az üzlethez azonban a Bayernnek is lesz egy-két szava, aligha fog asszisztálni a csapatkapitány távozásához.

Forrás: sport1.de

A szerkesztő ajánlja

R. Kiss Kornélia

Apátia lett úrrá a baloldali bicskei ellenzéken

A szír származású jelölt a migránskampány miatt visszalépett, a másik szocialista is idő előtt visszavonulna. Csak a Jobbik száll szembe a Fidesszel.

Katona Mariann, Hutter Marianna

Szél tanácsadója: Kósa azt mondta, magyar vagyok, nem afgán

Megszólalt a tanácsadó, akit Szél Bernadett javasolt a nemzetbiztonsági bizottságba.

Lándori Tamás

Sokmilliós támogatást nyert a tornyospálcai apagyilkos

A helyiek azt beszélik, új pirulákat írt fel orvosa az elkövetőnek újabb szörnyű tette előtt.