Mourinho megszólalt: Ölelem Guardiolát!

FFT

2012. május 1., kedd 19:21

Sokak meglepetésére hosszú idő után újra megjelent a Real Madrid sajtótájékoztatóján José Mourinho, aki meglepően udvarias volt.

Mourinho korábban arról beszélt, hogy nem fog részt venni az idényben már a hazai bajnokik előtti sajtótájékoztatón, de a munka ünnepén kivételt tett.

„Nem feltétlenül kell kommentálnom Guardiola lépést, ez az ő döntése. Amikor egy edzőt kirúgnak, gyakran megérdemli, hogy kiálljanak mellette és a klubokat kellene kritizálni, de Guardiola esete teljesen más.

Ez egy személyes döntés volt, neki kell tudnia, hogy hogy érzi magát a legjobban. Ezért nem hiszem, hogy bárkit kritizálni vagy sajnálni kellene.

Én 12 éve vagyok edző, az én pihenőm júniusban lesz, amikor nincsenek meccsek és edzések. Mindneki más, el kell fogadnunk. Remélem, Guardiola élvezi, amit tesz és innen is ölelésemet küldöm.”

Amikor Tito Vilanova kinevezéséről kérdezték, nem akart érdemben reagálni, mondván, hogy a Bracelona döntése nem a Real Madrid ügye.

„Ha Vilanova mellett döntöttek, azt biztos körültekintően tették, tiszteletben tartjuk a döntést, szerencsét nem kívánok nekik, mert jövőre is ők lesznek a legnagyobb ellenfeleink, de számunkra sok minden nem változik.”

A Real Madrid egyébkét szerdán az Athletic Bilbao ellen lép pályára, győzelme esetén pedig megszerezné a spanyol bajnoki címet.

A szerkesztő ajánlja

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.

B. Kovács Gergely

Petike fülfolyása és állandó pittyegésterror a vonatokon

A csend manapság luxuscikk, de a MÁV tájékoztatása szerint 2019-től itthon is üzembe helyezik a csendes kocsikat.