Mourinho: rámegyünk a tizedik BL-győzelemre

FFT-MTI

2012. augusztus 6., hétfő 10:30

A Real Madrid edzője, José Mourinho elmondta, mennyire fontos számára a Bajnokok Ligája, illetve beszélt az év végi Aranylabda-szavazásról is.

José Mourinho, a Real Madrid portugál vezetőedzője a Bajnokok Ligája-címre hajt csapatával.

„Nehéz és különleges feladat egy rekordokkal teli bajnoki idény után nagyot alkotni – mondta Mourinho az as.com spanyol sportportálnak. – Keményen készülünk, mert tudjuk, hogy nem lesz könnyű szezon, de optimisták vagyunk. A keret már majdnem teljesen készen van, sok nagyszerű játékossal, akik készek megfelelni az új kihívásoknak. Harcba szállunk a klub tizedik Bajnokok Ligája címéért."

A 49 esztendős szakember röviden a legjobb labdarúgónak járó Aranylabdáról is említést tett, bár a korábbiakkal ellentétben ezúttal nem nevezte meg név szerint klubja legnagyobb sztárjátékosát, a portugál Cristiano Ronaldót, akit a díj egyik esélyeseként tartanak számon.

A Real több csúcsot is felállított a spanyol élvonalban: rekordot jelentő 100 megszerzett ponttal, 121 lőtt góllal, 32 megnyert bajnoki mérkőzéssel hódította el a trófeát ősi riválisa, az FC Barcelona ellen.

MTI

A szerkesztő ajánlja

Vég Márton

Orbán és Soros egy csapatban játszik? „Soros-szervezetet” pénzel a BM

Több millió forint állami pénzt kapott egy menekülteket segítő szervezet, amely tagja a milliárdos civil hálózatának is.

Molnár Csaba

El sem tudja képzelni, mennyi vér tapad egy avokádós pirítóshoz

Fegyveres bandák támadják a farmokat Mexikóban, ahol a drogcsempészet mellett az avokádótermesztés a legjövedelmezőbb üzlet.

Pápay György

Pápay György

Nem bojkott kell, hanem mozgósítás

A választástól való távolmaradásról szóló vitáknak a Fideszben örülnek a legjobban.

Vass Norbert, Hegyi Zoltán, Vékony Zsolt

Egy mosókonyhából neki a világnak – Ma lenne 75 éves Cseh Tamás

Zenész, indián, rajztanár, egyszálgitáros, színpadra lépni izguló rendkívül összetett kulturális jelenség.