Nem engedi legjobbját a Madrid

FFT

2012. május 30., szerda 08:20

Az Atlético Madrid minden körülmények között meg akarja tartani sztárcsatárát, Radamel Falcaót.

Sok szóbeszéd járta be Falcaóval kapcsolatban a világsajtót, európai topklubok kívánságlistáján szerepel a neve, épp ezért Madridban azon munkálkodnak, hogy sikerüljön megtartani a Kolumbiai játékost.

Különösen a Chelsea ólálkodik a játékos körül, Didier Drogba távozása után új csatárt keresve. „Falcao szerződése még hosszú. Természetesen mi is tudjuk, hogy világklasszis támadó, ostobaság lenne az eladásáról tárgyalni” – mondta Enrique Cerezo, az Atlético elnöke.

„A pénz mindegy. Nem akarjuk őt eladni, ezért nem is akarunk a pénzről beszélni” – tette hozzá Cerezo. Egyetlen bökkenő lehet, ha a szerződésében szereplő kikötést valaki elé teszi. „Van egy kikötés – ezt mindenki tudja! De úgy gondolom, nem fogunk egy csapattal sem odáig eljutni” – nyilatkozta az elnök.

A kikötés 45 millió euró, ami Falcao kivásárlási árának felel meg, ha valaki kifizeti ezt az összeget a kolumbiaiért, vélhetően már Cerezo sem lenne annyira szomorú, hogy új csatár után kell néznie.

Forrás: goal.com

A szerkesztő ajánlja

Kuthi Áron

Nincs pénz a magyar múlt megmentésére

Nem csak templomokból áll az épített örökség a Kárpát-medencében. A megőrzésre a végtelen mennyiségű pénz is kevés volna.

Koncz Tamás

Méregdrága nyári elittábor a kormánytagok gyerekeinek

Kerényi Imre miniszterek trónörököseit várja a vörösberényi kolostorba, hogy ott körtáncot lejtsenek, és római stílusú hadi bemutatót tartsanak.

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.