Nem tágít a Bayern München!

FFT

2012. július 15., vasárnap 08:10, frissítve: vasárnap 08:28

Jupp Heynckes, a Bayern München vezetőedzője még nem adta fel, hogy szerződtessék Javi Martínezt az Athletic Bilbaótól.

Jupp Heynckes öt éven keresztül volt a Bilbao edzője, így tudja, hogy mennek a dolgok a baszk klubnál, nem riasztják el tehát a Spanyolországból érkező hírek. „Mindenki tudja, hogy tervezünk Martínez megszerzésével. Egyedül az óriási kivásárlási ár a probléma” – mondta a bajorok mestere.

Egyes sajtóértesülések szerint a Bayern 25 millió eurót lenne hajlandó fizetni a spanyol válogatott játékosért. A Bilbao 40 millió eurót követel, ennyi szerepel ugyanis a vb és Eb-győztes középpályás szerződésében kivásárlási árként.

Úgy tűnik azonban a müncheniek kitartóak, és addig ütik a vasat, amíg meleg, ugyanis nyílt titok, hogy az ezüstszezon után újra a csúcsra törne a bajor sztárcsapat, ehhez pedig megfelelő alternatívákra van szüksége, az egyik ilyen Martínez lenne.

A Bilbao kulcsembere a napokban úgy nyilatkozott, ki szeretné tölteni 2016-ig szóló kontraktusát a klubnál, de amekkora érdeklődést mutatnak a sztárcsapatok iránta, ez aligha elképzelhető. A Bayern München mellett a Barcelona és a Manchester City is szeretné leigazolni a játékost.

A szerkesztő ajánlja

B. Kovács Gergely

Petike fülfolyása és állandó pittyegésterror a vonatokon

A csend manapság luxuscikk, de a MÁV tájékoztatása szerint 2019-től itthon is üzembe helyezik a csendes kocsikat.