Neymar: Ronaldinho a Barcát javasolja

FFT

2012. február 28., kedd 15:53

Neymart, a Santos csodagyerekként kezelt támadóját az utóbbi napokban szóba hozták a Barcelonával, amiben Ronaldinho keze is benne van.

Rengeteg cikk jelent meg arról, hogy hova távozik Neymar – a FIFA Puskás-díj 2011-es nyertese –, ha elhagyja a Santost. Bennfentesek tudni vélik, hogy maga a játékos legszívesebben a Barcelonában folytatná. Barátja és példaképe Ronaldinho szuperlatívuszokban beszél neki a katalán óriásról, ami egyre csak erősíti benne a meggyőződést: Barcelonában a helye.

„Ronnie tanácsát elraktározom a fejemben. Mindig csodaszép történeteket mesélt nekem a klubról és a városról. Leginkább az életminőség lehet ott fantasztikus” – mondta Neymar egy vele készült interjúban. Azt azért hozzátette, Ronaldinho történetei nélkül is tudja, hogy kiváló csapata van a Barcának, ezt testközelből tapasztalhatta a klubvilágbajnokság döntőjében.

Neymar szerződése 2014-ig szól, de nem hagynak alább a spekulációk, miszerint már korábban is bekövetkezhet a távozása, talán már 2012 nyarán.

Forrás: goal.com

A szerkesztő ajánlja

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.

Favero-Fürjész Judit Éva

80 éves Adriano Celentano, aki nem fél a politikától

„Ma mindenki fél a szavaktól, csak olyan dolgokat lehet mondani, amelyek senkit nem zavarnak” – vallja a népszerű olasz énekes-színész.

Lukács Csaba

Sokkoló képek Venezuelából, a buszsofőrből lett baloldali vezér hazájából

A caracasi magyarok naponta küldik az ijesztőnél ijesztőbb híreket az árak és a dollárárfolyam alakulásáról.