Nyolc ok, amiért az olaszok nyerik az Eb-t!

FFT

2012. június 30., szombat 12:35, frissítve: szombat 13:33

A FourFourTwo összegyűjtött nyolc okot, amiért biztos, hogy Olaszország nyeri az Eb-t, köztük négy indok, amin elbuknak az spanyolok.

1. Balotelli csúcsformában van, a németeket is elintézte, a spanyolok ellen újabb négy gólt ígért, és mi hiszünk neki.

---- Kettő ----

2. Pirlót nem tudják kikapcsolni a spanyolok, a labdát gyakorlatilag lehetetlenség tőle elvenni, ha pedig megkapja, bármikor gólpasszt adhat a csatároknak.

---- Három ----

3. Taktikailag lehetetlen az olaszok fölé nőni, ezt már többször is bizonyították ezen az Eb-n is. Ha valaki tudja, hogyan kell a tiki-taka ellen játszani, akkor ők azok!

---- Négy ----

4. Furcsa kijelenteni, de az olasz válogatott szempontjából jó ómen a bundabotrány. Legutóbb 2006-ban voltak hasonló körülmények és szintén Németország volt az elődöntős ellenfél, akkor világbajnok lett a válogatott.

---- Négy ok, amiért nem nyerhet Spanyolország ----

Négy ok, amiért nem nyerhet Spanyolország:

1. Spanyolország már túlnyerte magát. Játékosainak többsége 2008-ban is ott volt már a győztes Eb-csapatban, és a két évvel ezelőtti vb-t is ezek a labdarúgók hozták össze. Címvédés pedig még soha nem volt az Eb-n (sem).

---- Kettő ----

2. Ugyan stabil a védelme a spanyoloknak, de őket is zavarba lehet hozni a megoldás: a letámadás! Az olaszok a németek ellen ezt megoldották, és ha a spanyolok is ellen is lesz hozzá merszük, akadozhat a labdakihozataluk.

---- Három ----

3. Tavaly augusztusban barátságos meccsen a spanyolok 2–1-re kikaptak az olaszoktól, és a csoportmeccsen sem tudtak nyerni ellenük. A tendencia folytatódik.

---- Négy ----

4. Vicente Del Bosque későn kap észbe, és akkor küldi majd pályára Torrest, amikor már késő. Megint klasszikus center nélkül rakja össze a kezdőt, és erre felkészülnek a ravasz olaszok is.

---- Szavazz, ki nyeri az Eb-t! ----

A szerkesztő ajánlja

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.

B. Kovács Gergely

Petike fülfolyása és állandó pittyegésterror a vonatokon

A csend manapság luxuscikk, de a MÁV tájékoztatása szerint 2019-től itthon is üzembe helyezik a csendes kocsikat.