Ők oldhatják meg a Barcelona problémáit – nevek

FFT

2012. július 21., szombat 12:50, frissítve: szombat 13:01

Három ismert labdarúgó és a fiatalok – elvben közülük választhat Tito Vilanova, aki ezen a nyáron feltétlenül szeretné megerősíteni a Barcelona védelmét.

Thiago Silva
Eredetileg a brazil védő lett volna az elsőszámú kiszemelt a védelem megerősítésére, a PSG azonban gyorsabb volt, és megszerezte a játékost. A Barcelonának ezért újabb jelöltek után kell néznie.

 

Lapozz tovább a következő kiszemeltre!
---- 2. oldal----


Javi Martínez
Thiago Silva mögött csak második volt, most azonban rögtön az első helyre ugrott az Athletic Bilbao spanyol válogatott játékosa. A baszk klub egyelőre hallani sem akar egyik legnagyobb értéke eligazolásáról, a pénz azonban sok mindenen változtathat: Martínez kivásárlási ára negyvenmillió euró, a Barcelonának feltehetően ennyit kell kifizetnie, ha szeretné szerződtetni a játékost.

 

 

 

Lapozz tovább a következő kiszemeltre!
---- 3. oldal----


David Luiz
A Chelsea védőjét szívesen szerződtetné Tito Vilanova, ráadásul – ha nem is sokkal –, de valamivel olcsóbb megoldásnak tűnik, mint Javi Martínez. Magabiztos teljesítményre képes a védelem közepén, fejjátéka kiváló és a gyorsaságával sincs gond. Érkezése tényleg erősítést jelentene.

 

 

Lapozz tovább a következő kiszemeltre!
---- 4. oldal----


És a fiatalok…
Amennyiben a megnevezett labdarúgók közül senkit nem sikerül szerződtetni, a Barcelona házon belül oldhatja meg problémáit: a fiatalok között három játékos van, aki már kopogtat a nagyok ajtaján. Marc Bartra állítólag Tito Vilanova egyik kedvence, rajta kívül pedig Andreu Fontás és Marc Muniesa is jó megoldásnak tűnik.

Forrás: El Mundo Deportivo

A szerkesztő ajánlja

Lázár Fruzsina

A magyar költőnő, akinek el kellett fojtania nőiességét, hogy sikeres lehessen

Nemes Nagy Ágnesnek még mostoha sors jutott. Vajon a mai írónők átveszik a hatalmat az irodalomban?

Pintér Bence

Olyan vérfagyasztó a valóság, mint a legkegyetlenebb mese

Az elmúlt évtizedekben számos, a 13 gyermekét ágyhoz láncoló, megkínzó Turpin családéhoz hasonló eset került napvilágra.

R. Kiss Kornélia

Apátia lett úrrá a baloldali bicskei ellenzéken

A szír származású jelölt a migránskampány miatt visszalépett, a másik szocialista is idő előtt visszavonulna. Csak a Jobbik száll szembe a Fidesszel.

Katona Mariann, Hutter Marianna

Szél tanácsadója: Kósa azt mondta, magyar vagyok, nem afgán

Megszólalt a tanácsadó, akit Szél Bernadett javasolt a nemzetbiztonsági bizottságba.