Óriási kacsa volt Neymar és a Barca házassága

2012. szeptember 27., csütörtök 17:40

Nem igaz, hogy a brazil labdarúgás jelenlegi talán legfényesebb csillaga a nyártól biztosan a Barcelona játékosa lesz – ezt maga Neymar ismerte el egy interjúban.

Néhány napja a Santos alelnöke már reagált a pletykákra, s rövid nyilatkozatában kiemelte: semmi nem igaz abból, hogy a brazil együttes megegyezett Neymar átigazolásáról a Barcelonával. Most a játékos is szót kért, és ez alapján bátran állíthatjuk: a spanyol lapok óriási kacsával próbálták hergelni az olvasó közönséget.

"Erről nem tudok semmit. Kérdezzenek erről az ügynökömtől, nekem 2014-ig szerződésem van, és a Santos játékosa vagyok!" - fogalmazott Neymar.

Egyébként nemrég nem csak Neymar és a Santos alelnöke cáfolta meg az érkező híreket, hanem a patinás brazil klub első embere, Louis Álvaro de Oliveira is kijelentette: legnagyobb értékük a 2014-es vb-ig biztosan marad Brazíliában.

Forrás: AS

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.