Összeesett és elhunyt a fiatal Pelé

FFT

2012. július 10., kedd 22:45, frissítve: szerda 19:17

Arjuna Luiz Venutto Ramos az egyik korosztályos brazil bajnokin esett össze a pályán, életét már nem tudták megmenteni az orvosok.

A 17 éves Ramos, becenevén Pelé a Portuguesa Santista ellen lépett pályára csapatával, a São Bernardo FC-vel, amikor a találkozó első félidejében váratlanul összeesett a pályán. Az orvosok azonnal megérkeztek a pályára, majd az egyik sürgősségire szállították, a fiatal játékos azonban még a kórházba érkezés előtt elhunyt, később már nem tudták visszahozni.

"Az első félidőben a srác ellenfél behatása nélkül összeesett, megpróbált felkelni, aztán megint a gyepre rogyott. A játékosok azonnal hívták az orvost, a futballistát hordágyon vitték ezután a pálya mellett található orvosi szobába. Természetesen mindenkit sokkolt az eset, amikor pedig meghallottuk a halálhírt, azonnal vége lett a mérkőzésnek" – nyilatkozta az ellenfél edzője a tragikus esetről.

Forrás: Marca

A szerkesztő ajánlja

Katona Mariann, Hutter Marianna

Szél tanácsadója: „Kósa azt mondta, magyar vagyok, nem afgán”

Megszólalt a tanácsadó, akit Szél Bernadett javasolt a nemzetbiztonsági bizottságba.

Lándori Tamás

Nem tűnt őrültnek a tornyospálcai apagyilkos

A helyiek azt beszélik, új pirulákat írt fel orvosa az elkövetőnek újabb szörnyű tette előtt.

Vég Márton

Orbán és Soros egy csapatban játszik? „Soros-szervezetet” pénzel a BM

Több millió forint állami pénzt kapott egy menekülteket segítő szervezet, amely tagja a milliárdos civil hálózatának is.

Molnár Csaba

El sem tudja képzelni, mennyi vér tapad egy avokádós pirítóshoz

Fegyveres bandák támadják a farmokat Mexikóban, ahol a drogcsempészet mellett az avokádótermesztés a legjövedelmezőbb üzlet.