Pérez: Mourinho sosem adja fel

FFT

2011. december 14., szerda 21:15, frissítve: csütörtök 18:11

Karácsony közeledtével a Real Madrid elnöke ünnepélyes fogadást szervezett a sajtó képviselőinek, ahol beszélt a Barcelona elleni fájó vereségről, a következményekről, és az előző szezon legszebb pillanatáról.

Pérez szerint bár fájó a 3-1-es vereség, hosszabb távon semmiképp nem fenyegeti a csapatmorált: „Ebben az évben a csapat jelentős javuláson ment át, a bajnokságban mi rúgtuk a legtöbb gólt és nyolc év után először jutottunk be a Bajnokok Ligája elődöntőjébe” – kezdte értékelését a Real Madrid elnöke.

„Iker Casillas idén elnyerte az Aranykesztyűt, a FIFÁ-nál Mourinho lett az év edzője, a csapat pedig megnyerte a Király-kupát. Egyesek a kupa történelmének legjobb döntőjeként beszélnek erről a meccsről, szurkolóink nagyon régóta várták már ezt a sikert” – folytatta Florentino Pérez.

A szombati vereséggel kapcsolatban annyit mondott, a kudarc egy ideig érthetően elkeserítette a játékosokat, az öltözőben azonban már messze nem uralkodik világvége hangulat: „A Barcelona elleni vereség mindnyájunkat elkeserít, de szintén ösztökél, és erősebbé tesz bennünket. Elnökségem egyik legjobb döntése volt José Mourinho leigazolása, érdemei mellett bebizonyította, legyen szó bármilyen kihívásról, sosem adja fel.”

Forrás: Marca

A szerkesztő ajánlja

Vég Márton

Orbán és Soros egy csapatban játszik? „Soros-szervezetet” pénzel a BM

Több millió forint állami pénzt kapott egy menekülteket segítő szervezet, amely tagja a milliárdos civil hálózatának is.

Molnár Csaba

El sem tudja képzelni, mennyi vér tapad egy avokádós pirítóshoz

Fegyveres bandák támadják a farmokat Mexikóban, ahol a drogcsempészet mellett az avokádótermesztés a legjövedelmezőbb üzlet.

Pápay György

Pápay György

Nem bojkott kell, hanem mozgósítás

A választástól való távolmaradásról szóló vitáknak a Fideszben örülnek a legjobban.

Vass Norbert, Hegyi Zoltán, Vékony Zsolt

Egy mosókonyhából neki a világnak – Ma lenne 75 éves Cseh Tamás

Zenész, indián, rajztanár, egyszálgitáros, színpadra lépni izguló rendkívül összetett kulturális jelenség.