PSG: álomfizetést kaphat Tévez

FFT

2012. január 14., szombat 15:12

Ha nincs Pato, Tévez kell: a PSG tízmillió eurós fizetési ajánlattal igyekszik Párizsba csábítani az argentin csatárt.

Nem szegte kedvét a PSG klubvezetésének Pato visszautasító válasza, és újabb "nagyágyú" szerződtetését célozta meg: a francia bajnokság listavezetője azt követően, hogy a brazil válogatott csatára bejelentette, marad Milánóban, most Carlos Tévezt próbálja Párizsba csábítani. Francia források szerint a Paris Saint-German tízmillió eurós éves fizetésért igazolná át az argentin labdarúgót. Aki korábban hangsúlyozta: hajlandó alábbadni igényeiből, hogy elhagyhassa a Manchester City-t. Ám amennyiben elfogadja a PSG által kínált összeget, akkor nagyjából hasonló fizetésért futballozhat, mint angol klubjánál tette. Mindeközben az Inter irányítói jelezték, hogy a milánói derbi után ismét terítékre kerül Tévez megszerzésének ügye.

A szerkesztő ajánlja

Koncz Tamás

Méregdrága nyári elittábor a kormánytagok gyerekeinek

Kerényi Imre miniszterek trónörököseit várja a vörösberényi kolostorba, hogy ott körtáncot lejtsenek, és római stílusú hadi bemutatót tartsanak.

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.

Favero-Fürjész Judit Éva

80 éves Adriano Celentano, aki nem fél a politikától

„Ma mindenki fél a szavaktól, csak olyan dolgokat lehet mondani, amelyek senkit nem zavarnak” – vallja a népszerű olasz énekes-színész.