Redknapp nem adja el legjobbját a Barcának

FFT

2012. május 11., péntek 19:20

A Tottenham edzője nem hallott azokról a spanyolországi pletykákról, melyek szerint a Barcelona 40 millió euróért vinné Gareth Bale-t.

Délelőtt arról szóltak a hírek, hogy a Marca TV információi szerint a Barcelona és Gareth Bale megállapodott, és a walesi válogatott futballista ötéves szerződést köt a spanyol klubbal, ahol 25 millió eurót keres majd.

Nos, Harry Redknapp, a Tottenham menedzsere cáfolta mindezt, egy sajtótájékoztatón nyilatkozott, és árulta el: most hall először erről a pletykáról.

.„Nem tudok semmit ezekről a hírekről – kommentálta a Gareth Bale körül kialakult helyzetet Harry Redknapp, a Spurs szakvezetője. – Szerintem semmi valóságalapja nincs ennek a pletykának. Nem engedjük el legjobbjainkat, ki sem árusítjuk őket. Bale sem eladó!"

 

 

A szerkesztő ajánlja

Lázár Fruzsina

A magyar költőnő, akinek el kellett fojtania nőiességét, hogy sikeres lehessen

Nemes Nagy Ágnesnek még mostoha sors jutott. Vajon a mai írónők átveszik a hatalmat az irodalomban?

Pintér Bence

Olyan vérfagyasztó a valóság, mint a legkegyetlenebb mese

Az elmúlt évtizedekben számos, a 13 gyermekét ágyhoz láncoló, megkínzó Turpin családéhoz hasonló eset került napvilágra.

R. Kiss Kornélia

Apátia lett úrrá a baloldali bicskei ellenzéken

A szír származású jelölt a migránskampány miatt visszalépett, a másik szocialista is idő előtt visszavonulna. Csak a Jobbik száll szembe a Fidesszel.

Katona Mariann, Hutter Marianna

Szél tanácsadója: Kósa azt mondta, magyar vagyok, nem afgán

Megszólalt a tanácsadó, akit Szél Bernadett javasolt a nemzetbiztonsági bizottságba.