Ribéry miatt nem hosszabbít Robben

FFT

2012. április 30., hétfő 10:01, frissítve: hétfő 10:13

Arjen Robben és a Bayern München közt egyelőre abbamaradt a tárgyalás egy esetleges szerződéshosszabbításról, ezzel szemben Daniel van Buyten hosszabbított.

Normálesetben április végére már meg is kellett volna száradnia Robben aláírásának a 2015-ig szóló új szerződésén a Bayernnel. Megszólalt az érintett, mi az oka annak, hogy jegelték a tárgyalásokat.

„Sok dolog történt az utóbbi időben. Franck (Franck Ribéry, a szerk.) is tudja, hogy nem tehette volna meg, amit megtett. Ezek olyan dolgok, amik nem pozitívak. Ezért még egyszer át kell gondolnom mindent” – mondta Robben a Kickernek.

Állítólag a holland válogatott játékos elégedetlen volt azzal, ahogy a Bayern vezetősége kezelte Ribéry és az ő esetét, több nyilvános támogatást várt volna el. Legkésőbb május 19-ig azonban eldől, hosszabbít-e Robben a bajoroknál.

További hír a Bayern háza tájáról, hogy Daniel van Buyten egy évvel meghosszabbította szezon végén lejáró szerződését a bőrnadrágosokkal. A sérülés után visszatérésén fáradozó belga védő nem kizárt, hogy a Chelsea ellen BL-döntőre újra bevethető lesz. Holger Badstuber, David Alaba és Luis Gustavo eltiltása okán nem jönne rosszul Van Buyten játéka.

Forrás: spox.com

A szerkesztő ajánlja

Vég Márton

Orbán és Soros egy csapatban játszik? „Soros-szervezetet” pénzel a BM

Több millió forint állami pénzt kapott egy menekülteket segítő szervezet, amely tagja a milliárdos civil hálózatának is.

Molnár Csaba

El sem tudja képzelni, mennyi vér tapad egy avokádós pirítóshoz

Fegyveres bandák támadják a farmokat Mexikóban, ahol a drogcsempészet mellett az avokádótermesztés a legjövedelmezőbb üzlet.

Pápay György

Pápay György

Nem bojkott kell, hanem mozgósítás

A választástól való távolmaradásról szóló vitáknak a Fideszben örülnek a legjobban.

Vass Norbert, Hegyi Zoltán, Vékony Zsolt

Egy mosókonyhából neki a világnak – Ma lenne 75 éves Cseh Tamás

Zenész, indián, rajztanár, egyszálgitáros, színpadra lépni izguló rendkívül összetett kulturális jelenség.