Robben nem utazik Manchesterbe

FFT

2011. december 6., kedd 10:07

Rossz hír a Bayern München számára: Arjen Robben, miután hosszú sérülést követően nemrég visszatért, újra kidőlt a sorból.

Német sajtóinformáció szerint Robben nem utazik a Bayernnel a szerdai Manchester City elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésre egészségi okok miatt, helyette Ivica Olic kezd.

Nagy csapás ez a münchenieknek, hisz a holland szélső a Werder Bremen ellen két büntetőt is magabiztosan értékesített, ezzel alaposan kivette a részét a bajorok 4–1-es győzelméből, és olybá tűnt kezd visszatérni régi formája.

De nem csak Robben miatt fájhat Jupp Heynckes vezetőedző feje, a sport1.de tudomása szerint Toni Kroosnak is Münchenben kell maradnia, így már két kreatív játékosát is mással kell helyettesítenie, és akkor Bastian Schweinsteiger hiányáról még szó sem esett.

Forrás: sport1.de

A szerkesztő ajánlja

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.

Favero-Fürjész Judit Éva

80 éves Adriano Celentano, aki nem fél a politikától

„Ma mindenki fél a szavaktól, csak olyan dolgokat lehet mondani, amelyek senkit nem zavarnak” – vallja a népszerű olasz énekes-színész.

Lukács Csaba

Sokkoló képek Venezuelából, a buszsofőrből lett baloldali vezér hazájából

A caracasi magyarok naponta küldik az ijesztőnél ijesztőbb híreket az árak és a dollárárfolyam alakulásáról.