Roberto Carlos igazi harcosnak tartja Pepét

FFT

2012. február 10., péntek 09:16

Roberto Carlos kiállt Pepe mellett: a Real korábbi sztárja szerint a portugál védő idővel lehiggad, és stílusa miatt a Bernabéu nagy kedvence lesz.

Roberto Carlos kiállt a futballtársadalom körében indolensnek tartott Pepe mellett: a korábbi brazil válogatott labdarúgó szerint a Real portugál védője idővel képes lesz kontrollálni indulatait, és akkor a madridi közönség nagy kedvence lehet.

„Ha azt mondjuk, hogy annak idején Raúl a fantasztikus góljainak köszönhetően lett a drukkerek kedvence, akkor érthető, hogy Pepe a stílusával akarja belopni magát a szurkolók szívébe: a mindent elsöprő győzni akarással, az agresszív játékával – vélekedett Roberto Carlos. – Ne feledjük: még fiatal, van ideje lehiggadni. Szerintem az eredeti madridi stílust képviseli, egy igazi harcos! Ezért megdöbbentem, amikor a Brenabéu közönsége kifütyülte… De az ő példája is bizonyítja, milyen igényes a madridi tábor –  ha hibázol, azonnal kritizálnak.”

Fotó: goal.com

A szerkesztő ajánlja

Kuthi Áron

Nincs pénz a magyar múlt megmentésére

Nem csak templomokból áll az épített örökség a Kárpát-medencében. A megőrzésre a végtelen mennyiségű pénz is kevés volna.

Koncz Tamás

Méregdrága nyári elittábor a kormánytagok gyerekeinek

Kerényi Imre miniszterek trónörököseit várja a vörösberényi kolostorba, hogy ott körtáncot lejtsenek, és római stílusú hadi bemutatót tartsanak.

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.