Ronaldo: A Barca-korszaknak leáldozott!

FFT

2012. május 22., kedd 13:46, frissítve: kedd 14:00

Cristiano Ronaldo, a Real Madrid szupersztárja teljesen elégedett saját szezonjával, a csapatéval már nem annyira és szerinte a Barcelona korszakának immár vége.

„A saját szezonom egy erős tízes, a csapaté egy kilences. Több címet is nyerhettünk volna, mint például a Bajnokok Ligája. A célom az, hogy ezen a jövő évben változtassak. Tudom, hogy nagyon nehéz lesz több mint 46 gólt lőni, de a futballban minden megtörténhet” – nyilatkozta magabiztosan Ronaldo.

„Úgy gondolom a helyzet változott. Idegenben vertük meg a Barcelonát, ami nem egyszerű, de nekünk sikerült. Ezenkívül pedig kilenc ponttal többet szereztünk náluk, ami elég nagy előny. Ezért gondolom, hogy a ciklus véget ért, és a szituáció még jó pár évig így marad. A Barcelona egy kiváló csapat, ahogy mi is. Most megmutattuk, hogy jobbak vagyunk” – folytatta a portugál támadó.

Összehasonlítani azonban nem akarta magát Lionel Messivel: „Próbálok magamon mindig javítani, de ez nem verseny Messivel. Inkább a csapatok és a játékosok között. Az emberek mindig összehasonlítanak minket, de ez lehetetlen. Az ember nem hasonlíthat össze egy Ferrarit, egy Porschét vagy egy Mercedest.”

Forrás: goal.com

A szerkesztő ajánlja

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.

Favero-Fürjész Judit Éva

80 éves Adriano Celentano, aki nem fél a politikától

„Ma mindenki fél a szavaktól, csak olyan dolgokat lehet mondani, amelyek senkit nem zavarnak” – vallja a népszerű olasz énekes-színész.

Lukács Csaba

Sokkoló képek Venezuelából, a buszsofőrből lett baloldali vezér hazájából

A caracasi magyarok naponta küldik az ijesztőnél ijesztőbb híreket az árak és a dollárárfolyam alakulásáról.