Ronaldo: Győzni megyünk Dániába

FFT

2011. október 11., kedd 11:29, frissítve: szerda 12:53

A Real Madrid támadója magabiztosan várja csapattársaival a Portugália és a vendéglátók számára is sorsdöntő utolsó selejtezőt a H-csoportban.

Ronaldo szerint csapata egyértelműen a három pont megszerzéséért utazik Koppenhágába. A 2004-es Európa-bajnokság ezüstérmesének döntetlen is elég a kijutáshoz, mivel jelenleg élen állnak a csoportban.

Portugália és Dánia is 16 ponttal állnak hét kör után, ezért a Parken Stadion-beli meccs eldönti, melyik válogatott jut ki egyenes ágon Lengyelországba és Ukrajnába. Annak ellenére, hogy a portugáloknak az egy pont is elég lehet a hőn áhított sikerhez, Cristiano Ronaldo azt akarja, csapattársaival mindenképpen nyerjenek a dánok ellen.

„Győzni megyünk Dániába, csak erre gondolunk. Tudjuk, van más lehetőség is, de mi szeretnénk egyenes ágon kijutni. Ilyen a mentalitásunk, és biztos vagyok benne, hogy ebből jó meccs fog kerekedni” – jelentette ki Ronaldo.

A H-csoportban még matematikailag a három pont lemaradással a harmadik helyen álló Norvégiának is van esélye még legalább a pótselejtező kiharcolására, de ehhez az kell, hogy hazai pályán nagy különbségű győzelmet arassanak Ciprus felett.

A szerkesztő ajánlja

B. Kovács Gergely

Petike fülfolyása és állandó pittyegésterror a vonatokon

A csend manapság luxuscikk, de a MÁV tájékoztatása szerint 2019-től itthon is üzembe helyezik a csendes kocsikat.