Rosszul van a bundabotrány egyik gyanúsítottja

FFT

2012. július 2., hétfő 09:00

A Blikk úgy tudja, kórházba vitték az előzetesben lévő S. Lászlót, a hazai fogadási botrány egyik lehetséges szereplőjét.

A Peruban tavaly elfogott egykori élvonalbeli labdarúgó, aki többek között a Bp. Honvédban, a Vasasban és a Stadlerben is megfordult, nagyon rossz egészségi állapotban volt – például vért hányt –, amikor februárban hazaszállították Magyarországra, s itthon előzetes letartóztatásba helyezték. Az előzeteséről döntő első bírósági tárgyalásra is szájmaszkban érkezett, így akarta megóvni közvetlen környezetét attól, hogy esetleges betegségét bárkire is átragassza.

S. Lászlót (jobbra) februárban hozták haza Peruból. A börtönben megbetegedett, vért is hányt.


"Valóban volt a fiam kórházban kivizsgáláson, de szerencsére nincs vele komolyabb gond – mondta érdeklődésünkre S. László édesapja.. – Az embertelen perui börtönkörülmények miatt nagyon féltettük, de az erős szervezete megvédte a nagyobb bajtól. Az viszont továbbra is igen aggasztó, hogy a látása egyre romlik, sürgősen szemműtétre lenne szüksége. Annak idején is ezért utazott külföldre, mert az egyik közeli barátja azt ígérte, ismer jó specialistákat."


A nyomozók viszont állítják, a korábbi futballista a magyar és külföldi meccsek elcsalására szakosodott nemzetközi bűnszervezet pénzfutára volt, ezért járta a világot. Hazérkezése után többrendbeli csalással és vesztegetéssel gyanúsították meg. Az olasz ügyészek is kapcsolatba hozták a focifogadási botránnyal, akárcsak magyar társait, K. Zoltánt, L. Mátyást, B. Istvánt és Str. Lászlót. Állítólag közük volt több olasz bajnoki elcsalásához.

"Arról nem szeretnék nyilatkozni, hogy ügyfelem terhére milyen itáliai meccset róttak fel, azt viszont elárulhatom, hogy a sokat emlegetett Lecce-Lazio találkozó kapcsán nem gyanúsították meg – közölte dr. Zamecsnik Tamás, a volt labdarúgó ügyvédje.

Forrás: Blikk

A szerkesztő ajánlja

Lukács Csaba

Sokkoló képek Venezuelából, a buszsofőrből lett baloldali vezér hazájából

A caracasi magyarok naponta küldik az ijesztőnél ijesztőbb híreket az árak és a dollárárfolyam alakulásáról.

Lakner Dávid

Kádárista prostituáltnak áll a híres magyar színésznő

A Testről és lélekről című film főszereplője, Borbély Alexandra szerint merni kell nagyot gondolni. Interjú.

Póla Gergely

Minden második Orbán Viktoré 2017 kifejezései közül

Szavazzon, hogy a döntőbe jutott tíz szó és szókapcsolat közül melyik legyen a 2017-es év kifejezése.

Vég Márton

Seszták Miklósék nem aprózzák el, a miniszter köréhez került az Erzsébet hotel

Elvesztette közvagyon jellegét az egymilliárdért megvásárolt nyíregyházi szálloda.