Sándor csodagóljával a Videoton, Tisza duplájával a Diósgyőr nyert

FFT

2012. május 13., vasárnap 20:47, frissítve: vasárnap 20:54

A hajrában Sándor György góljával nyert a Videoton, ezzel bebiztosította a második helyet a fehérváriaknak. Tisza Tibor duplájának köszönhetően fordított a Diósgyőr a Honvéd ellen.

Az első félidő gól nélkül zárult, nem dőlt el semmi érdemben. A Videoton irányította a mérkőzést, a Győr támadójátéka gyakorlatilag veszélytelen volt, képtelenek voltak eljutni a hazaiak kapujáig.

A második játékrész elején Nemanja Nikolics szerzett vezetést a házigazdáknak, de nem sokáig tartott a fehérvári öröm, Koltai Tamás két perccel később egyenlíteni tudott, ami kisebb csodának számított, tekintve, hogy a vendégek nem sokat mutattak addig támadások terén.

A gyors gólváltás után visszavettek a csapatok, kényelmesen csordogált a meccs a lefújás felé, és mikor már azt hitte volna az ember, hogy nem fog történni semmi, Sándor György lövésre szánta el magát vagy 25 méterről, a bomba pedig a felső sarokba csapódott, ezzel megerősítette második helyét a Videoton.

Videoton–Győr 2–1 (Nikolics 47., Sándor 90. illetve Koltai 49.)

Diósgyőr–Honvéd 2–1 (Tisza 24., 48., ill. Délczeg 3.)

A szerkesztő ajánlja

Katona Mariann, Hutter Marianna

Szél tanácsadója: „Kósa azt mondta, magyar vagyok, nem afgán”

Megszólalt a tanácsadó, akit Szél Bernadett javasolt a nemzetbiztonsági bizottságba.

Lándori Tamás

Nem tűnt őrültnek a tornyospálcai apagyilkos

A helyiek azt beszélik, új pirulákat írt fel orvosa az elkövetőnek újabb szörnyű tette előtt.

Vég Márton

Orbán és Soros egy csapatban játszik? „Soros-szervezetet” pénzel a BM

Több millió forint állami pénzt kapott egy menekülteket segítő szervezet, amely tagja a milliárdos civil hálózatának is.

Molnár Csaba

El sem tudja képzelni, mennyi vér tapad egy avokádós pirítóshoz

Fegyveres bandák támadják a farmokat Mexikóban, ahol a drogcsempészet mellett az avokádótermesztés a legjövedelmezőbb üzlet.