Schuster nem érti, miért nem rúgták már ki Guardiolát

FFT

2012. április 11., szerda 13:40, frissítve: szerda 21:11

A Real Madrid egykori vezetőedzője nem érti, miért nem menesztették Pep Guardiolát, amikor azt mondta, csapata már nem nyerheti meg a bajnokságot.

Schuster ezzel a mondatával sejtelmesen arra kívánt utalni, hogy amikor edzőként dolgozott a Real Madridnál, neki mennie kellett azért, mert jelentős hátrányban azt mondta: csapatának nincs esélye a Barcelona otthonában a győzelemre.

„Nem értem, hogyan nem menesztették Guardiolát, amikor azt mondta, hogy nem tudják megnyerni a bajnokságot, mivel általában megteszik ezt” – ironizált Schuster, akit 2008-ban egy hasonló kijelentés miatt bocsátottak el a Fehér Házból.

Az esti madridi városi rangadó illetve a bajnoki versenyfutás kapcsán a német szakember azt mondta: „Bármi megtörténhet. Lehetnek gólok, kiállítások és konfliktushelyzetek. A derbik mindig különlegesek, nem kérdés, hogy a Real Madrid a favorit, de ez egy kulcspillanat. Az Atléticónak ugyancsak szüksége van a pontokra, hogy belépjen az Európáért folyó versenybe. Nem hinném, hogy a Real Madrid már bajnok lenne, ha megnyerné a derbit, hátra van még a Clásico és több olyan meccs, ahol az ellenfelek az életükért fognak játszani” – fogalmazott.

Forrás: Marca

A szerkesztő ajánlja

Kuthi Áron

Nincs pénz a magyar múlt megmentésére

Nem csak templomokból áll az épített örökség a Kárpát-medencében. A megőrzésre a végtelen mennyiségű pénz is kevés volna.

Koncz Tamás

Méregdrága nyári elittábor a kormánytagok gyerekeinek

Kerényi Imre miniszterek trónörököseit várja a vörösberényi kolostorba, hogy ott körtáncot lejtsenek, és római stílusú hadi bemutatót tartsanak.

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.